Götz Dukketøj 42-45 cm 

Hvad enten barnets yndlingsdukke skal udstyres med nyt tøj til sommeren, eller bare have opdateringer til garderoben af dukketøj Götz 42-45 cm, kan du altid finde et bredt udvalg af Götz dukketøj 42-45 cm til alle anledninger og årstider. Götz laver dukketøj i flere størrelser og som tilmed kan passe dukker fra andre mærker. Det varierer dog i forhold til form på dukken og mærke, så ring til os eller besøg os i vores fysiske butik så vi kan vejlede bedst muligt, om hvilket sæt dukketøj der vil passe bedst til lige netop din dukke.

Læs mere
Viser 1 - 6 af 6

Hvorfor er Götz dukketøj 42-45 cm en del af vores sortiment? Det tyske mærke laver farverigt og stilfuldt Götz dukketøj 42-45 cm, og det bliver lavet i mange udgaver med sans for detaljer, så der med garanti er noget for enhver smag. Hvad enten dit barn elsker Götz dukketøj 42-45 cm i alle regnbuens farver som festkjoler, Götz dukketøj 42-45 cm i cool denim, sjove retro kjoler eller fantasifulde heldragter, kan du altid finde et sæt, der opfylder alle barnets ønsker. Dukketøj Götz 42-45 cm er produceret i de bedste materialer, naturligvis CE-mærket og følger alle europæiske standarder. Det er nogen af de reneste dukker og dukketøj på markedet, i en kvalitet der er svær at finde bedre hos andre.  

Götz dukketøj bestsellers dukketøj 42-45 cm

Hos Banditten er det mest populære Götz tøj til dukker størrelse 42-45 cm, sættene hvor der også følger lidt ekstra sko og tilbehør med. Siden Götz dukketøj 42-45 cm kom ind i vores sortiment, har de mest populære tøjsæt klart været Götz dukketøj 42-45 cm med den eventyrlige enhjørninge heldragt, den smukke pink guldsmed sparkedragt Götz dukketøj 42-45 cm, og sidst men ikke mindst det flotte tøjsæt 42-45 cm Götz med roser og en smart cowboyjakke. Du kan finde dukketøj Götz 42-45 cm i alle prislejer her på siden helt ned fra fine retro kjoler til 90 kr. og op til store og detaljerede tøjsæt – her i blandt det flotte sæt ridetøj med udstyr til 370 kr., som inkluderer seje ridebukser, en bluse, en flot og solid vest, smart ridehjelm, en pisk samt sorte ridestøvler.

Götz er et meget unikt brand inden for den skønne verden af dukker, dukketøj og dukketilbehør. Du vil med garanti kunne finde et fint sæt Götz dukketøj 42-45 cm i både butik og webshop. Vi tager løbende nye og spændende sæt Götz dukketøj 42-45 cm ind i vores sortiment, som både kan være sejt, sødt, sjovt og retro – ja kun fantasien sætter grænser. Hvis nu dit barn har en legekammerat over for at lege med dukker, er det også praktisk, at de har hver deres Götz tøjsæt 42-45 cm på, så der ikke bliver taget fejl af dukkerne.

Med flere forskellige sæt Götz dukketøj 42-45 cm til barnets dukke, kan du ofte se, hvordan dit barn passer på sin dukke og udviser empati. Er det regnvejr i dag, og skal dukken med på tur, kommer det lidt tykkere tøj Götz 42-45 cm på ligesom drengen eller pigen selv. Skinner solen fra en skyfri himmel på en varm sommerdag, klædes dukken ud i en af de mange fine sommerkjoler eller andre sommer sæt. Når barnet og dukken skal puttes, findes der naturligvis også de skønneste heldragter som både en koala, teddy og enhjørning. Vi får flere gange om året nyheder hjem fra Götz, så man år efter år kan ønske sig tøj til Götz dukke tøj 42-45 cm og give det som gave. Spørg endelig efter i butikken eller kontakt os på kundeservice, så hjælper vi gerne med at finde den nyeste mode frem.

Götz dukketøj 42-45 cm kan du finde til alle aldersgrupper. Typisk er Götz dukketøj i størrelse 42-45 cm noget, der bliver købt til børn i 3-5 års alderen, hvor barnet er begyndt at bruge sin dukke endnu mere og gå mere op i at få skiftet tøj på dukke Götz 42-45 cm og have den med sig som en ven igennem dagen. Derfor er dukkerne og det tilhørende Götz dukketøj i størrelse 42-45 cm et rigtig godt bud som en gave til barnets næste fødselsdag eller jul.

Götz dukketøj forhandler 

Hos Banditten kan du altid få pakket dit Götz dukketøj 42-45 cm flot ind – og ganske gratis. Skulle du have nogen særlige ønsker til indpakningen, kan du altid skrive dette i beskedfeltet, når du går videre til køb i indkøbskurven. Selv hvis du vil være i god tid med dine gaver, kan du altid stole trygt på, at så længe byttemærket sidder på, er der ubegrænset byttetid, lige meget om dit Götz dukketøj 42-45 cm er købt over nettet eller i butik.

Vi har flere muligheder for at få sendt dit dukketøj Götz 42-45 cm, så du kan vælge lige den løsning, som passer bedst for dig. Hos Banditten kan du nemlig vælge at få sendt enten med GLS, PostNord eller spare fragtomkostningerne ved at bestille over nettet og vælge afhentning i vores fysiske butik på Østerbrogade 138. Hos GLS kan du blandt andet vælge at få sendt som en erhvervspakke lige til dit arbejde for 39 kr., så du slipper for at bruge din fritid efter arbejde i kø ved den lokale pakkeshop. Du kan også få sendt dit tøj til dukke Götz 42-45 cm som en pakke leveret hjem til dig selv for 49 kr., med muligheden for at få lagt en besked til GLS om at sætte pakken i garagen. Alle ordrer bliver pakket ind på den mest skånsomme måde – både for dine varer og for miljøet – da vi gør meget ud af at samle genbrugs emballage og fyld fra det, der bliver sendt til os og de andre lokale butikker i hjertet af Østerbro.

Du vil med garanti blive dagens helt, hvis du kommer med et fint sæt dukketøj Götz 42-45 cm, som gave til barnets næste fødselsdag eller til jul. Legen bliver kun sjovere desto mere dukketøj størrelse 42-45 cm Götz, der er i dukkens klædeskab – hvad enten man leger for sig selv eller med en kammerat fra skole eller børnehave.

×