Djeco Spil 

Her på siden finder du alle de sjove og underholdende Djeco spil vi har indenfor de forskellige kategorier, og hos Banditten har vi et særdeles stort udvalg af Djeco spil.

Læs mere
Viser 1 - 48 af 85

Prisbelønnet Djeco spil

En hel del Djeco spil har været nomineret til Guldbrikken, eller har vundet Guldbrikken. Disse Djeco spil er blandt butikkens bestsellers, og det er altid en flot anerkendelse, når et Djeco spil er blandt Guldbrikkens favoritter.

Hos Banditten inddeler vi Djeco spil i 4 kategorier; Djeco lærespil til de mindre børn, Djeco klassiske spil, Djeco kortspil samt Djeco brætspil.

Djeco spil for de mindste

Af Djeco spil til de mindste finder man et bredt udvalg som små, overskuelige spil der lærer barnet om for eksempel farver, størrelsesforhold, følelser, balance, at huske rigtigt m.v. Der er Djeco Little Action serien samt Djeco Puzzle duo spillende man bør kigge på, hvis man leder efter Djeco spil til børn i alderen fra 2 år til 5 år.

Klassiske Djeco spil

Indenfor den klassiske linje af Djeco spil finder man mange af de gamle kendinge: Ludo, Backgammon, Skak, Slange & stige, Djeco fiskespil samt Gåsespillet. Alle disse klassiske Djeco spil er smukt udført, med flotte farver og illustrationer.

Populære kortspil fra Djeco

En meget stor del af Djeco spil er de populære kortspil. Djeco spil med kort er helt perfekte til at tage med på ferie, da et Djeco kortspil ikke fylder noget. Der findes mere end 40 forskellige Djeco spil som indeholder velkendte spil som Sorteper, Krig, fiskespil samt helt nye og spændende Djeco kortspil. Kortspillende kan bruges af børn fra 3 år og op til 99 år, så der er noget til alle.

Vi kan varmt anbefale at købe en Djeco kortspilsholder, hvis man køber et Djeco kortspil. Kortspilsholderen hjælper barnet med at holde på sine kort, så alle kort er synlige og ikke tabes. Det kan nemlig være en meget svær opgave for en barnehånd. Vi har virkelig gode erfaringer med at bruge en Djeco kortspilsholder når der spilles Djeco spil, og der undgås mange frustrationer ved brug af denne, selv hos store børn.

Djeco brætspil

Sidst men ikke mindst producerer firmaet en række skægge og interessante Djeco brætspil. Det er indenfor denne kategori af Djeco spil, at man finder de fleste af Guldbrikkens favorit Djeco spil. Woolfy spillet er et af vores bedst sælgende Djeco spil. Der er tale om et samarbejdsspil hvor der ikke er nogle der taber, hvilke kan være noget som de flest børn har lidt svært ved.

Djeco spil i højeste kvalitet

Alle Djeco spil er, ligesom alt det andet legetøj og interiør til børneværelset, fremstillet i en fantastisk god kvalitet. Børnespillende er flydt med flotte og finurlige detaljer og i rigtig mange Djeco spil, kan barnet lege med de søde figurer, når spillet ikke bruges.

I alle Djeco spil finder man en uførelig dansk brugsanvisning, så man aldrig behøver at være i tvivl om hvordan et Djeco spil spilles. Hvis man er så uheldig at miste sin brugsanvisning, kan vi sende en ny hvis der skriver til Bandittens kundeservice.

×