Mix Family - Kortspil (6-10 år)

69,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Dyk ned i sjov og udfordrende leg med Djeco's kortspil "Mix Family." Dette fantastiske spil er designet til børn i alderen 6-10 år og kan nydes af 2-4 deltagere. Gå på opdagelse i en farverig verden af dyr, familier og taktik, mens du udfordrer dine venner eller familie i en spændende dyst.

"Mix Family" handler om at samle familier med 3 dyr i samme farve eller med ens dyr. Lyder nemt, ikke? Men tro ikke, det er så let som det ser ud. Dette spil er fyldt med overraskelser og strategiske udfordringer, der vil få dine små hjerneceller til at arbejde på højtryk.

Denne vildt underholdende udgave af spillet inkluderer hele 7 familier, der giver dig endnu mere variation og muligheder for at udvikle din taktik. Kortene har flotte illustrationer af forskellige dyr, der vil appellere til børn i aldersgruppen.

"Mix Family" er mere end bare et kortspil - det er en skole for strategisk tænkning og sjovt samvær. Djeco har igen formået at skabe et spil, der udfordrer og underholder på samme tid. Så tag med på dette farverige eventyr, hvor du samler familier og udfordrer dine venner i et spændende spil. "Mix Family" er den perfekte måde at kombinere leg og læring på!

Produkt information

Alder 5-6 år - 9-10 år
Mål 8,5 cm x 11,7 cm x 2,8 cm
Reference dj05083
Mærke Djeco