Grimasser observation & huskespil - Kortspil (6-99 år)

119,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Udforsk kunsten af grimasse-observation og hukommelsesudfordringer med Djeco's kortspil, "Grimasser: Observation & Huskespil." Dette underholdende kortspil er designet til spillere i alderen 6-99 år og bringer familien sammen i en sjov og latterfyldt konkurrence.

Træd ind i verdenen af udfordrende smil og sjove ansigtsudtryk, hvor dit talent for observation og hukommelse vil skinne igennem. "Grimasser: Observation & Huskespil" er et fantastisk spil, især når det spilles med to hold, hver med to spillere. Her er reglerne enkle: En deltager fra hvert hold trækker 6 kort med forskellige grimasser. Denne serie af ansigtsudtryk skal nu hurtigt memoreres, forberedelsen til den kommende udfordring.

Når hukommelsen er på plads, går spillet ind i den sjove fase, hvor hver deltager forsøger at genskabe de udtryk, de lige har set. Imens skal deres medspiller gætte, hvilke af de farverige grimasser der blev trukket fra kortene. Udfordringen er at få så mange korrekte gæt som muligt. Spilleren med flest korrekte gæt vinder omgangen og kan fejre deres observatoriske og mimiske færdigheder.

Efter en omgang skifter spillets dynamik, da deltagerne på hvert hold bytter roller. Nu er det den anden spillers tur til at præsentere en række sjove grimasser, som trækkes fra kortene. Dette skaber variation og giver alle en chance for at deltage på begge niveauer af udfordringen.

"Grimasser: Observation & Huskespil" fra Djeco er ikke bare en leg, det er en kilde til smil, latter og spændende konkurrence for spillere i alle aldre. Gør dig klar til at grine og udfordre dine evner i dette charmerende kortspil, der sætter smil på alles ansigter.

Produkt information

Alder 5-6 år - +13 år
Mål 16 x 12 cm
Spilletid 10 minutter
Antal deltagere 3-5 deltagere
Reference DJ05169
Mærke Djeco