Carnaval Magnet - Observation & hurtighedsspil (7-99 år)

195,00 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev spændingen ved Djeco's "Carnaval Magnet" - et observation- og hurtighedsspil, der passer til alle fra 7 til 99 år! Med en spilletid på cirka 15 minutter og designet til 2 deltagere, er dette spil perfekt til en sjov og udfordrende aktivitet.

Forestil dig karnevalet, hvor forskellige grupper følger efter hinanden i en uorganiseret dans. Kan du placere dem i den rigtige rækkefølge? Det er sværere, end du tror, for hele processen skal gøres i blinde!

"Carnaval Magnet" er en hyldest til fingerfærdighed og hurtighed. Dette sjove observationsspil udfordrer dig til at udføre forskellige opgaver uden at kigge. Start med at placere de 5 farvede brikker på din magnetiske plade baseret på det første opgavekort. Derefter skal du gemme din plade med brikker i stofposen. Nu vendes det næste opgavekort, og du skal forsøge at sætte brikkerne i den rigtige rækkefølge, helt i blinde. Når du tror, du har det rigtigt, råber du "stop." Herefter kontrolleres det, om du har gjort det korrekt. Hvis du har, vinder du kortet. Hvis det er forkert, går kortet videre til næste opgave. Sådan fortsætter spillet, og spændingen stiger!

"Carnaval Magnet" er et sjovt og udfordrende spil, der tester dine sanser og fingerfærdighed. Det er en fantastisk måde at udfordre både børn og voksne, og det giver en oplevelse, der kan nydes sammen med familie og venner. Djeco har igen skabt et unikt spil, der kombinerer sjov og læring i en skøn blanding. Gå ikke glip af muligheden for at prøve "Carnaval Magnet" - et spil, der garanterer sjove og spændende øjeblikke for alle deltagere!

Produkt information

Alder 7-8 år - +13 år
Mål 21,5 x 21,5 x 4 cm
Spilletid Ca. 15 minutter
Antal deltagere 2 deltagere
Reference DJ08524
Mærke Djeco