Billige smågaver - Skolestart

Velkommen til Banditten skatkammer af billige smågaver! Her finder du et væld af gode smågaver, perfekte som skolegaver, belønningsgaver, til bedstevennen, skattejagten til børnefødselsdagen, eller bare for sjov! Og det bedste af det hele - alt legetøjet i denne kategori er tilgængeligt til fantastiske priser fra 10 kr., 20 kr. og 30 kr. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
5 kr 60 kr
OK
Filter
Viser 1 - 48 af 308

Giv dine børn en ekstra grund til at smile med vores kæmpestore udvalg af sjove smågaver. Uanset om de elsker sjovt slime, magiske slanger, stræk-dyr, en klassisk yo-yo, eventyrlige klistermærker, seje tatoveringer, hoppebolde eller meget, meget mere, så har vi det perfekte valg hos Banditten.

Disse smågaver er ikke kun sjove, men de er også en fantastisk måde at sprede glæde og venskab i skolen. Giv dem som overraskelser eller belønninger for en veludført opgave, eller lad dem være en del af en spændende skattejagt til børnenes fødselsdagsfest.

Fyld kurven med billige smågaver, der vil bringe smil og glæde til alle små øjeblikke. Uanset om det er som en lille overraskelse i penalhuset, madkassen eller som en del af en festlig begivenhed, vil vores billige smågaver skabe uforglemmelige øjeblikke for børnene. Køb nu og gør skoledagen endnu sjovere og mere spændende, eller kom og besøg os i legetøjsbutikken på Østerbrogade 138, hvor vi altid har mange glade børn der håndplukker det helt rigtige prisvenlige legetøj til deres venner, og til dem selv.