Racerbiler malebog - A4

Racerbiler malebog - A4

29,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Er I på udkig efter en malebog, der vil vække interessen hos de fartglade børn? Med A4-størrelse og seje illustrationer af hurtige racerbiler, vil jeres barn elske at udforske og farvelægge malebogen.

Vores malebøger er tynde og lette, hvilket gør dem perfekte til at tage med på ferien eller på lange køreture. Det er den perfekte måde at underholde børnene på, mens de får lov til at udfolde deres kreative side.

Vores nyeste bog, "Racerbiler", er fyldt med tegninger, der passer til temaet og vil tage drengene med på en spændende og actionfyldt rejse. Med 16 sider vil der være masser af tid til at farvelægge og skabe fantastiske mesterværker.

Vores malebøger er også en ideel kalendergave eller lille overraskelse til enhver lejlighed. Og med vores prisvenlige priser kan I glæde jeres drenge uden at sprænge budgettet.

Er I på udkig efter en malebog, der vil vække interessen hos jeres barn? Køb vores billige malebog med seje racerbiler som tema i dag, og lad barnet udforske dets kreativitet på en sjov og spændende måde!

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål 21 x 30 cm.
Antal sider 16 sider
Reference 789847