1 stk. Mini neon hoppebold - 2,5 cm - Assorterede farver

1 stk. Mini neon hoppebold - 2,5 cm - Assorterede farver

10,00 kr

79 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Denne mini neon hoppebold er den perfekte tilføjelse til dit barns legetøjskasse! Med sin kompakte størrelse på kun 2,5 cm og smukke tofarvede design vil den med sikkerhed bringe timevis af sjov og underholdning.

Disse hoppebolde er tilgængelige i assorterede farver, herunder orange/gule, blå/pink og grøn/limegrønne nuancer. 

Hoppebolde er en sjov og interaktiv måde at hjælpe børn med at udvikle deres motoriske færdigheder, øge deres koordination og styrke deres muskler. At hoppe og gribe bolden igen kræver præcis koordination og kontrol, og det kan også hjælpe med at forbedre deres øje-hånd-koordination.

Disse mini neon hoppebolde er også fantastiske til at stimulere børns fantasi og kreativitet, da de kan bruges til forskellige former for leg og aktiviteter. Børn kan hoppe dem, kaste dem, rulle dem eller endda lave sjove konkurrencer med deres venner eller familie. Så hvis du vil give dit barn et sjovt og interaktivt legetøj, der også kan hjælpe med deres motoriske færdigheder og kreativitet, er disse hoppebolde et godt valg!

Fun Fact: Disse mini hoppebolde er også populære som kattelegetøj, da de er små nok til at rulle rundt og hoppe omkring og skabe en sjov og stimulerende leg for din firbenede ven.

Bemærk! Vi anbefaler først disse mini neon hoppebolde til børn fra 3 år og opefter, da de er små og det vil være en risiko for børn, der stadig putter ting i munden.

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål2,5 cm
Reference54251