1 stk. Mini glitter hoppebold - 2,5 cm - Assorterede farver

10,00 kr

262 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Hoppebolde er en klassisk og tidløs legetøjsfavorit blandt børn i alle aldre. Disse mini glitter hoppebolde i assorterede farver vil med sikkerhed bringe smil og glæde til dit barns ansigt.

Med deres kompakte størrelse på kun 2,5 cm er disse hoppebolde perfekte til små hænder, og deres blanke overflade med glitrende glitterpartikler vil fange ethvert barns opmærksomhed og skabe en følelse af spænding og nysgerrighed.

Hoppebolde kan også have en positiv indvirkning på børns motoriske færdigheder, da de kræver præcis koordination og kontrol for at hoppe og gribe bolden igen. Dette kan også hjælpe med at forbedre deres øje-hånd-koordination.

Disse mini hoppebolde er også populære som kattelegetøj, da de er små nok til at rulle rundt og hoppe omkring og skabe en sjov og stimulerende leg for din firbenede ven.

Vi anbefaler først disse mini glitter hoppebolde fra 3 år og opefter, da de er små og kan være en risiko for børn, der stadig putter ting i munden. Så hvis du vil give dit barn en sjov og spændende legetøj, der også kan hjælpe med deres motoriske færdigheder, er disse hoppebolde et godt valg!

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål2,5 cm
Reference54253