Magnet legetøj

Magnet legetøj har siden det først så dagens lys været et hit hos børn af alle aldre, og derfor har vi hos Banditten et spændende udvalg af magnetlegetøj i alle afskygninger, så du med sikkerhed kan finde magnetisk legetøj, der passer lige præcis til dit barn. Tag et kig i vores store udvalg og se, hvor mange muligheder der er.

Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
29 kr 900 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 54

Det er ikke til at komme uden om, hvor underholdende det kan være at lege med magnet legetøj. Lad polerne finde hinanden nemt, eller prøv at presse to minuspoler mod hinanden, og se om du kan være stærkere end magneten. Som børn legede vi selv med magnetisk legetøj og var dybt fascineret af at mærke, hvordan de magnetiske poler enten fandt hinanden eller stødte hinanden fra. Der kan gå timevis for børn med at sidde med sit magnet legetøj og finde ud af, hvordan det hele hænger sammen. Derfor kan du finde spændende legetøj med magneter til børn fra 18 måneder og helt op til 8 år i både vores webshop og i legetøjsbutikken på Østerbro i København. Du kan sagtens finde det indre legebarn frem, når du går på opdagelse I vores sortiment af magnetlegetøj. Måske kan de voksne nemlig også blive overrasket over, hvad den store verden af magnetisk legetøj indebærer eller genfinde glæden ved det, du selv kender og har leget med som barn.

Dyk ned i den store kategori af legetøj med magneter og lad dig inspirere – om det skal være magnetiske klodser, legetøj magneter til køleskabet, en magnet tavle, bøger med magneter, magnet mosaik leg eller slim med magnet egenskaber. Vi er ret sikre på, vi kan være leveringsdygtige inden for de fleste ønsker!

Du kan finde legetøj magnetisk til børn helt ned fra 18 måneder, blandt andet den klassiske magnetiske tegnetavle fra B. Toys. Søger du legetøj med magneter til køkkenet? Hos Banditten kan du købe mange forskellige køleskabsmagneter til børn fra Djeco.

Et sikkert hit til børneværelset er altid en klassisk legetøj magnet tavle til at tegne på. Det kan du naturligvis også finde her, og har du allerede de farverige magneter ude i køkkenet, kan disse naturligvis benyttes på magnet legetøj tavlen.

Ridley’s er leveringsdygtige i en helt retro inspireret legetøj magnet hestesko - gå på opdagelse, og lær gennem leg hvilke ting i hjemmet som er magnetisk. Til de lidt større børn kan man finde smukke magnetiske påklædningsdukker fra mærker som Floss & Rock og Petit Collage, der også har et stort sortiment i alverdens magnet legetøj.

De forskellige mærker

I Bandittens webshop og butik fører vi mange forskellige mærker, der alle lever efter en høj kvalitet og standard. Så hvad enten du køber magnet legetøj fra Djeco, magnetisk legetøj fra Tiger Tribe, magnetlegetøj fra Floss & Rock, Magna-Tiles magnet legetøj, Petit Collage legetøj magnet i æsker eller B. Toys for blot at nævne nogen få, kan du føle dig i gode hænder.

Det er altid vigtigt for os at kunne hjælpe kunder til at føle sig sikre i deres sag, inden de køber en vare, så du skal altid føle dig velkommen til at ringe til os i butikken eller skrive til os per mail. Alt vores magnet legetøj er fra højkvalitets mærker, der lever op til alle europæiske standarder og løbende bliver tjekket i forhold til sikkerheden. Vi anbefaler altid, at man følger de forskellige mærkers vejledende aldersmærkninger, da mindre børn ikke bør lege med for småt magnet legetøj.

Magna-Tiles magnet legetøj - Altid sikkert gavehit

Bestselleren gennem de sidste mange år her i butikken har været det fantastiske Magna-Tiles magnet legetøj. De fleste børn har allerede stiftet bekendtskab med det skønne legetøj magnet, da det bliver solgt til både vuggestuer og børnehaver. Den store popularitet hos de større institutioner er med til at vidne om en god og sikker kvalitet, da det kan tåle så mange timers leg dagligt af et større antal børn.

De sjove magnetiske byggeklodser har vundet mange priser, for gennem magnet leg at være med til, at børn blandt andet får styrket deres rummelige sans og lært andre matematiske grundprincipper som geometri og symmetri. Udover det er sjovt, får du stimuleret barnets frie fantasi, hvorfor vi hører mange sjove historier om, hvad børnene egentlig finder på at bruge deres magnet legetøj byggeklodser til. Vi udvider og udbygger hele tiden vores sortiment, så vi altid er med på de mest populære trends inden for magnetisk legetøj. Skulle der mod forventning være noget, I synes mangler, er I altid velkomne til at kontakte os – så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe jer, og se hvad vi kan skaffe.

Crazy Aaron's Thinking Putty med magnet

Man kan få skægt magnetisk slim i fire forskellige farver fra det populære mærke Crazy Aaron’s Thinking Putty. Crazy Aaron’s magnetisk Thinking Putty har vi i farverne guld, sølv, sort og blå. Den helt tykke og giftfri slim fedter ikke og barnet kan trygt lege med den sjove magnetic thinking putty. Når man køber en pakke magnetisk thinking putty, følger der en lille magnet med i dåsen. Barnet kan trille et lidt tyndere stykke slim ud og bruge den medfølgende magnet til at få den magnetiske slim til at bevæge sig hen imod magneten. Man kan også bruge den magnetiske putty som magneten og få andre magnetiske ting til at sidde fast på det – f.eks. papirklips, nøgler og andet sjovt – kun fantasien sætter grænser. 

Magneter til ferien

Skal familien på ferie langt væk, er der mange, der er glade for lidt underholdning til familiens børn – noget der ikke fylder meget, som er nemt at tage med og kan fastholde koncentrationen for børnene, om det er i til lands, til vands eller til luft. Her anbefaler vi de skønne magnetbøger med håndtag fra Tiger Tribe, eller de små rejsesæt med magnetlegetøj fra Petit Collage. Det er praktisk, da der altid er godt styr på de enkelte dele – og derudover er det en god investering, da det er legetøj, der er ekstra holdbart og kan bruges igen og igen.

Skal I ud at spise på restaurant, eller være et sted hvor det måske ikke altid, er det mest spændende for familiens yngste at være med? Her er magnetlegetøj i æsker eller bøger med magnetbrikker en garanteret succes, da magneterne sidder godt fast på de tilhørende plader, og I altid kan holde styr på tingene uden at bekymre jer om, der er noget, der bliver væk. Så kan I selv læne jer tilbage og nyde en god aften.

Bandittens indpakning & levering

Alle ordrer foretaget inden klokken 14 på en hverdag vil blive afsendt samme dag – så du kan være sikker på at få gaven hurtigt i hus. Vi pakker også med glæde din gave ind for dig, hvis du ønsker det. Er du under tidspres, kan du bestille pakken med levering til en PostNord pakkeboks – de leverer nemlig også ud om lørdagen.

Så er det blot om se, om familien overhovedet kan bestemme sig blandt det store udvalg. Vi vil i hvert fald blive ved med at gøre vores for, at I får valgt det allerbedste til lige netop jeres barn.