Kimami Farm - Magnetgemmeleg (1-2 år)

185,00 kr

6 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Djeco's Kimami Farm Magnetgemmeleg er et fortryllende trælegetøj, skabt til børn i alderen 1-2 år.

Bag de charmerende trædyr gemmer der sig små overraskelser, der venter på at blive opdaget. Hver af de geometrisk formede dyr indeholder en lille unge, der kan tages ud af æsken. Æsken selv er magnetisk og åbnes og lukkes med lethed, hvilket giver en interaktiv og underholdende oplevelse for de små. Dette legesæt inkluderer 5 forskellige bondegårdsdyr, hver med sin helt egen overraskelse gemt indeni.

Kimami Farm Magnetgemmeleg er ikke blot en kilde til sjov og spænding, men også et eksempel på førsteklasses kvalitet. Legetøjet er fremstillet af FSC®-certificeret træ, der ikke kun sikrer holdbarhed og kvalitet, men også en ansvarlig og miljøvenlig produktion. De yndige farver og søde illustrationer giver en ekstra dimension til legen, der hjælper med at stimulere barnets sanser og fantasi.

Djeco's magnetgemmeleg er en rigtig god måde at introducere barnet til former, farver og kreativ leg, samtidig med at barnet udvikler sin finmotorik og tænkeevne. Med dette legesæt vil timerne flyve forbi i en verden af sjov og læring. 

Også rigtigt godt legetøj at tage med på rejsen, da det ikke fylde særligt meget i tasken.

Produkt information

Alder 1-2 år
Mål 12 x 11 x 9 cm
Reference DJ06446
Mærke Djeco