Djeco Puslespil

Hos Banditten er vi meget glade for puslespil, og her på siden finder du vores store udvalg af Djeco puslespil til både små og store børn. Læs mere

Filtrer efter

Pris
69 kr 320 kr
Filter
Viser 49 - 80 af 80

Der findes mange forskellige varianter af Djeco puslespil. Der er blandt andet de klassiske Djeco puslespil, som er fremstillet i træ. Disse Djeco puslespil er meget velegnede til de helt små børn. For eksempel er Djeco knoppuslespil gode til at træne barnets finmotorik, mens Djeco puslespil med træbrikker, f.eks. formet som dyr som barnet også kan lege med, rigtig gode som barnets første Djeco puslespil.

Djeco puslespil med lyd er også en favorit blandt vores kunder. Her siger puslespillet sjove lyde, når brikkerne placeres korrekt. Det kan for eksempel være overraskende dyrelyde eller bil-lyde, afhængig af hvilke Djeco puslespil med lyd der vælges.

Djeco puslespil til 2 år

Indenfor Djeco puslespil 2 år findes der også flere spændende muligheder. Firmaet producerer utallige Djeco puslespil som er gode til at lærer barnet om farver, størrelser, hvor bor dyrene, hvad siger dyrene, hvordan tager man sit tøj på og så videre.

Derudover har vi Djeco puslespil 2 år hvor der er flere puslespil samlet i samme æske. På denne måde kan man begynde med at samle et dyr, og efterhånden øge sværhedsgraden for barnet, når man blander flere af dyrene (brikkerne) sammen.

Eller hvad med Djeco puslespil der består af klodser i træ eller pap i en god, kraftig kvalitet? De klassiske klodser skal samles på en bestemt måde, så motivet træder frem. Når barnet har samlet en side, kan klodserne blandes og en ny side med motiver samles. Djeco puslespil klodserne kan naturligvis også bruges til at stables og leges med uden at puslespillet lægges.

Djeco puslespil til 3 år

Djeco puslespil 3 år indeholder de velkendte silhuetpuslespil. Disse Djeco puslespil udmærker sig ved at komme i en meget flot æske, der kan stå og pynte på børneværelset. Djeco shiluet puslespil er flotte firkantede puslespil med farverige illustrationer. Puslespillende er fremstillet i højkvalitetspap med en coatet overflade som gør Djeco puslespil lette at rengøre, hvis der skulle være behov for det. Djeco puslespil i silhuetboks findes fra 3 år og op til 5-6 år.

Djeco gulvpuslespil kan vi også tilbyde hos Banditten. Disse Djeco puslespil udmærker sig ved at have meget store brikker og gulvet tages gerne i brug når Djeco puslespil i den størrelsesorden lægges. Nogle kunder hænger disse puslespil op på børneværelset til pynt og det ser særdeles imponerende ud.

Store Djeco puslespil med 500 brikker

Djeco puslespil 500 brikker hører typisk til serien af Observationspuslespil. Disse Djeco puslespil er meget maleriske og fyldt med masser af detaljer, som er sjove og spændende at udforske. I flere af Djeco puslespil æskerne ligger der plakater hvor man f.eks. får en masser interessante informationer om dinosaurer – hvis dette tema er valgt – og barnet kan hænge plakaten op på sit værelse.

Puslespil er et skattet stykke legetøj til børn i alle aldre og med et Djeco puslespil får man altid et spændende puslespil med smukke illustrationer og fremstillet i den bedste kvalitet. Derfor er Djeco puslespil også en yndet gaveide til børnefødselsdagen og selv som barnedåbsgave.

Tag derfor et kig her på siden og se om du kan finde lige det Djeco puslespil du leder efter.