Udsalg

Her på siden finder du Bandittens mange udsalgsvarer indenfor kvalitetslegetøj og interiør til børneværelset. Tag et kig og se om du ikke kan finde det helt rigtige legetøj eller børneinteriør til en særdeles god pris. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
15 kr 700 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 48 af 261

Vi rydder løbende op på vores lager og finder i den forbindelse masser af sjovt legetøj og fint børneinteriør som vi sætter ned i pris. Du finder sjældent et stort antal af det samme legetøj der kommer på udsalg og det kan derfor godt betale sig, at kigge på vores lagerantal - som står under hver enkelt vare -, hvis der er legetøj på udsalg, som du er særligt interesseret i.

Vi har som udgangspunkt både Jellycat udsalg og Djeco udsalg. Dette skyldes, at vi har et meget stort sortiment af begge mærker og der er derfor altid enkelte varer tilbage, som vi nedsætter for at få plads på vores lager.

Du har mulighed for at hente dine udsalgsvarer som Click & Collect i vores legetøjsbutik på Østerbrogade 138, eller få din bestilling sendt med GLS eller PostNord.

Hvis du bestiller inden kl. 13.00 alle hverdage, sender vi dine udsalgskup afsted samme dag som vi modtager din bestilling.