Baderinge

Her på siden finder du nogle af de bedste baderinge til dine børn og XL baderinge, som man kan sidde i, til dig selv!  Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
179 kr 300 kr
Filter
Viser 1 - 5 af 5

Ohøj derude! Minsandten om ikke det er de bedste baderinge at finde på markedet. Har du søgt efter flotte og sjove baderinge i god kvalitet, kan du sagtens indstille søgningen, for her på denne webshop finder du baderinge i den højeste kvalitet, som samtidig også er pæne at kigge på.

Når først sommeren og de varmere himmelstrøg kalder, så er der intet, der kan slå en god dag med familien og venner ved stranden eller poolen. Nogle folk nyder en dukkert i vandet for at køle af i varmen, mens andre elsker at ligge på stranden eller ved pool siden for bedst at slappe af. Med en badering, har du og dine børn mulighed for at kombinere de to, da du med en badering kan slappe af direkte på vandet uden at blive våd, men måske kun lige dyppe fødderne i vandet. Vandets og bølgernes takt, skaber ro omkring dig, og du kan nyde at vælge at slappe fuldstændig af, mens du flyder rundt.

I vores legetøjsbutik på Østerbro kan du finde baderinge til hele familien og i mange forskellige størrelser. Den samme model badering findes sågar i flere forskellige størrelser og i forskellige farver, så du på denne måde kan gøre familiebillederne særligt idylliske, når du sørger for at hele familien matcher - så er der ingen, der er i tvivl om, at I hører sammen.  Hvis nu der er børn i familien, som bruger den samme størrelse badering kan det også være praktisk at have den samme model men i forskellige farver, så børnene ikke kommer op at toppes over, hvis badering der nu er hvis.


Baderinge fra Petites Pommes med kvalitet og sikkerhed i højsædet

Baderinge fra det danske mærke Petites Pommes bliver alle lavet i en førsteklasses standard, og mange af vores kunder har deres baderinge i flere år. Materialet er i kraftig kvalitet og kan tåle rigtig meget leg, sjov og spas, men skulle uheldet være ude, bliver de leveret med et medfølgende lappekit. Derudover kommer de i en smart stofpose, og er alle CE-mærkede og fri for skadelig kemi. Uanset hvad skal man altid sørge for sikkerhed ude på vandet og sørge for at holde øje, når børnene er ude på havet eller i poolen på deres badering.

De retro-inspirerede baderinge til børn har forskellige navne for hver størrelse de fine baderinge kommer i. Petites Pommes laver 4 forskellige baderinge, som hver især kommer i flere farver. Deres mindste badering måler 45 cm i diameteren og hedder Olivia. Deres badering Anna måler 60 cm og den næststørste badering Sally har en diameter på 90 cm. Vores største badering, hedder Celine og måler hele 120 cm i diameteren hvilket gør den ideel til voksne. Olivia, Anna, Sally og Celine baderinge fra Petites Pommes kommer i farverne brun, blå, lyseblå, violet, grøn, rød, orange og fersken. 

Vi tilføjer løbende baderinge til vores udvalg, så du altid kan finde noget fra flere forskellige mærker hos os. 


Spar på tiden og lungerne og pust din badering op med en luftpumpe
Du kan naturligvis vælge selv at puste din badering op, omend vi af egen erfaring har oplevet at det tager på kræfterne, som vi personligt selv hellere vil bruge på at lege og have det sjovt ude i vandet. Derfor anbefaler vi,  at du kan købe en luftpumpe, som kan sættes til cigarettænderen i bilen og pif paf puf, så går der ganske få sekunder, og din badering er klar til at komme med ud på bølgen den blå. Næsten endnu mere praktisk er, at du også med en luftpumpe kan indstille den, så al luften bliver suget lige så hurtigt ud af din badering, og du nemt kan have pakket det hele godt og kompakt sammen, så det ikke fylder så meget på turen hjem. Find luftpumpen her!

Vores lager og fysiske butik hænger sammen, så derfor - hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse og farve badering der passer bedst til dig og dine børn, er du altid velkommen til at besøge os i Banditten legetøjsbutik på Østerbro for mere vejledning. 

En papkasse behøver ikke være til engangsbrug
De lokale kræfter på Østerbro er gode til at stå sammen, og derfor er vi så taknemmelige for alle butikkerne i nærområdet, der hver især tager sig tid til at gemme den brugte emballage, som de får deres varer leveret i. Det samme gør vi, men det er bare ikke altid, at det slår til og vi får løbende samlet sammen til emballage året igennem, som vi benytter til at sende jeres ordrer afsted i. På den måde sparer vi så meget vi kan på ressourcerne, samtidig med at vi sikrer dine varer bliver sendt sikkert og forsvarligt afsted.

Når du bestiller en badering her på webshoppen, kan du forvente at have den i hænderne indenfor ganske få dage. Er det danske vejr kommet med en glædelig og varm overraskelse, og står du i et mere akut behov for en god badering, kan du blot komme forbi butikken - så er du klar med din badering med det samme og kan styre direkte mod stranden sammen med hele familien.

Vi håber, du finder den helt rigtige badering til alle børn og voksne i familien og I får en masse sjov, hvad enten det er en sommerferie hjemme på den skønne danske strand eller under varmere himmelstrøg. Den engelske digter Anne Stevenson fik beskrevet den menneskelige kontakt til havet rigtig fint, og hvorfor så mange af os bliver drevet mod at komme ud og mange finder indre ro efter en dag på havet eller i poolen “Havet er så nær, som vi kommer til en anden verden”.