Maxi perler 

Her hos Banditten kan du finde et stort sortiment af store Hama perler til de mindre børn. Faktisk kan du finde 60 forskellige store Hama perler og dertilhørende perleplader til Hama maxi perler, og der kommer hvert år nyt til for at udvide udvalget af store perler.

Læs mere
Viser 1 - 34 af 34

Hama store perler er nemlig en sjov og underholdende leg for børn i 3-5 års alderen af flere grunde. Hvis du vil styrke barnets finmotorik samt øje-, & håndkoordination er Hama maxi perler det perfekte legetøj. Barnet lærer at inddele og kende forskel på farver, lærer at sortere, øver sin finmotorik, og får trænet sin øje- & hånd koordination.

Hama perler store har længe været et hit i børnehaverne og til underholdning derhjemme. Derfor kan du finde Hama maxi perler i flere udgaver i både butik og webshop hos Banditten. Der findes Hama maxi gaveæsker, både store og små, hvor barnet kan lave sin egen seje bil, eventyrlige prinsesse, seje dino, og smukke sol for blot at nævne et par stykker. I gaveæskerne er der selvfølgelig nok store Hama perler til at lave din egen figur samt perleplader, der kan bruges igen og igen.

Hvis lageret derhjemme allerede er fyldt op, kan I supplere op med de store Hama perler ved at finde opbevaringsbøtter fyldt med Hama maxi perler i alverdens farver og nuancer. Faktisk kan du i Bandittens sortiment af Hama store perler finde opbevaringsbøtter med 400 store perler og helt op til 2300 Hama maxi perler.

Gurli Gris er en af de mest populære tegneserier for de mindste i disse dage, og naturligvis kan du derfor også købe den smarte gaveæske med perleplader, store perler og vejledning til at lave dine helt egne Gurli Gris figurer i store Hama perler.

Du kan købe både snor til at lave fine halskæder og armbånd i Hama maxi perler, og perleplader til de store Hama perler maxi. Hvis barnet lige er begyndt at ville lave sine egne figurer i Hama perler maxi, er det en god idé at finde de helt små perleplader til de store perler, da det godt kan blive lidt svært for barnet at holde fokus i lang tid nok, hvis der skal lægges 100 perler. På denne måde oplever barnet succes og ser hurtigt glæden og stoltheden over at have lavet sin helt egen figur i store Hama perler. Stryg perlepladen og gem den som pynt eller giv den videre som gave til f.eks. barnets bedsteforældre.

Hama maxi perler er den perfekte gave at give, da du får udvidet legen, når du tilegner dig flere store perler og perleplader til samlingen af Hama store perler. Det vil med garanti vække begejstring hos det kreative barn og være perfekt til beskæftigelse på en grå regnvejrsdag – eller til at få udfoldet og udviklet sin fantasi og kreative tankegang.

×