Lav en havfrue drømmefanger - Kreativ æske

109,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Spændende DIY kreativ æske med en havefrue drømmefanger fra Djeco! Velegnet til børn fra 7-10 år).

Her i Banditten har vi et stort udvalg i Do it yourself (DYI) til det kreative barn, og med denne fine æske følger alt, hvad der skal til for at lave sin egen drømmefanger.

Drømmefangeren har motiv af en sød havfrue, der står for drømme og længsel, og som altid hos Djeco følger en instruktion.

En drømmefanger er et indiansk kunsthåndværk, som traditionelt set blev lavet for at beskytte mod mareridt og dårlige drømme. En drømmefanger består typisk af en rund ramme lavet af bøjede grene, som er bundet sammen med snor eller tråd. Inden i rammen er der et fintmasket net, som symboliserer en edderkoppes spind. Det siges, at drømmefangeren fanger de dårlige drømme i nettet, mens de gode drømme glider ned ad fjerene, som hænger fra bunden af drømmefangeren, og ind i drømmerens sind.

Drømmefangere findes i mange forskellige størrelser og farver og er ofte dekoreret med perler, fjer, sten eller andre symboler, som har en særlig betydning for drømmefangerens ejer. I dag er drømmefangere populære som dekoration i hjemmet og som smykke eller accessory. De kan også stadig bruges til at skabe ro og tryghed i børneværelser eller soveværelser.

Ligesom traditionen med at lave drømmefangere, kan det at have en drømmefanger stadig have en særlig betydning og symbolik for mange mennesker, der søger at skabe et fredfyldt og positivt miljø omkring sig.

En super gaveidé til det kreative barn, og oven i hatten vil det styrke koncentrationsevne og fingerfærdighed!

Produkt information

Alder 7-8 år - +13 år
Mål15 cm x 40 cm
ReferenceDJ07962
MærkeDjeco