Fødselsdagsgave

Er du på jagt efter en fødselsdagsgave til dit barn, er vi i Banditten stolte over at kunne vise vores store udvalg af legetøj til både små og store børn.  Alt vores legetøj er nøje udvalgt efter dets høje legeværdi, gode kvalitet, smukke farver og flotte design som altid er en glæde at give som fødselsdagsgave. Hos Banditten har vi over 16 års erfaring med at udvælge det helt rigtige legetøj til fødselsdagen til baby, tumlingen og til de større børn, så I er i trygge hænder hos os. Klik på barnets år i vores gavefinder og se de mange muligheder for en rigtig god fødselsdagsgave.

Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
10 kr 1800 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 2240

Med en fødselsdagsgave fra Banditten er I sikre på at købe legetøj af højeste kvalitet. Vi nævner i flæng det franske firma Djeco, der til eksempel laver fantastiske puslespil til alle aldre, kreative æsker til både store og små, udviklende trælegetøj, gode musikinstrumenter, eventyrlige smykker og yndige smykkeskrin, et utal af tuscher, farver og fingermaling. En bestseller til drengenes fødselsdagsgave er Arty Toys serien som indeholder modige riddere og farlige pirater, det populære doktorsæt eller et af dem mange spændende spil.

Andre muligheder for gaver til børnefødselsdagen er vores sjove legetøj fra B. Toys, trælegetøj fra det tyske firma HABA hvor man finder et utal af rangler og andet baby legetøj, samt lækkert legetøj fra PlanToys. PlanToys har en rigtig god serie af badelegetøj og børnemad i træ, som vores kunder er meget glade for at give som fødselsdagsgave.

En oplagt fødselsdagsgave til pigerne er en af de helt fantastiske dukker, dukketøj og tilbehør fra Our Generation. Endvidere er de søde naturtro baby dukker samt dukketøj og sutteflasker fra Así meget brugte som fødselsdagsgave.

Farverige perler fra Perl'n Fun og HAMA er ikke til at komme uden om, når vi taler fødselsdagsgaver, for slet ikke at glemme vores fantastiske bamser og sovedyr fra Jellycat, der er super bløde og lige til at kramme. De vil hurtigt blive barnets bedste ven og er en fødselsdagsgave, der altid vækker jubel.

Fra Tiger Tribe har vi i Banditten et stort udvalg i kreative æsker. En fin fødselsdagsgave til både piger og drenge. Her kan leges med klistermærker, tatoveringer, ansigtsmaling, laves smykker og meget mere. Det er alt sammen fødselsdagsgaver der styrker barnets kreativitet og fordybelse.

E kæmpe hit til fødselsdagsgave er legefigurerne fra firmaet Papo og Schleich. Figurerne er håndmalet, meget naturtro og lavet i den bedste plastikkvalitet. Der er alt fra bondegårdsdyr, vilde dyr, fantasy figurer og dinosaurer for blot at nævne nogle. Figurerne kan indgå i rolleleg eller blot pynte flot på værelset. En rigtig fin gave til barnets fødselsdag. Det gælder både til piger og drenge,

Fra Lilliputiens har vi fødselsdagsgaver til især de mindre børn, f.eks. aktivitetslegetøj, spilledåser og papbøger. Der er et rigtigt fint udvalg at vælge imellem til barnets fødselsdag.

I Banditten har vi også et rigt udvalg af smågaver til venne-, skole- og fødselsdagsgave. Mange sjove, kære og finurlige ting.

Skal I holde fødselsdagsfest for jeres barn har vi desuden både balloner, fødselsdagstog, stoftal og fødselsdagskort etc. Alt det der skal til for at jeres barn får den bedste fødselsdag.