Varen er nu lagt i din kurv

Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt
Forsendelse i alt
I alt
Shop videre Gå til betaling
Kategorier
Nyhed
5 stk. Babushka dukker med brunt hår - Eventyr
  • 5 stk. Babushka dukker med brunt hår - Eventyr

5 stk. Babushka dukker med brunt hår - Eventyr

449,95 kr

7 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Her i Banditten har vi et stort udvalg i Babushka dukker, der er et stort hit til barsels-, dåbs- eller fødselsdagsgave, da det er en gave, der kan vare hele livet.

De 5 stk. fantastiske Babushka dukker er originale træ Babushka dukker fremstillet i Rusland, hvor hver dukke er håndmalet og derfor helt unik. Dukkerne er illustreret med eventyrbilleder og dukkerne har fint brunt hår.

Fordi dukkerne er fremstillet, som de er, er der ikke tale om legetøj i almindelig forstand. Dukkerne skal behandles med omtanke, og det er vigtigt, at de bliver opbevaret samlet, da træet kan give sig, hvis det f.eks. står i solen eller får fugt. Dermed kan det være svært at samle dukkerne igen. Hvis man ønsker, at barnet skal kunne lege meget med dem, anbefales det, at man køber dem i plastik med Ingela P Arrhenius' illustrationer.

Men stil disse skønne, originale Babushka dukker op, leg med dem, put dem ind i hinanden eller brug dem til at fortælle barnet historien om familien: Bedsteforældre, forældre, børn, børnebørn osv.

Det vil være en gave for livet!

Obs!!! Vær opmærksom på de nævnte størrelser, da de kan differentiere.

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - +13 år
MålStørste dukke ca. 15 cm. Mindste dukke ca. 3,5 cm
ReferenceBB5-Eventyr- Brun
MærkeBabushka
×