Varen er nu lagt i din kurv

Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt
Forsendelse i alt
I alt
Shop videre Gå til betaling
Kategorier
Nyhed
5 stk. Babushka dukker - Snemand - Rød & Guld
  • 5 stk. Babushka dukker - Snemand - Rød & Guld

5 stk. Babushka dukker - Snemand - Rød & Guld

449,95 kr

9 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Her i Banditten har vi et stort udvalg i Babushka dukker, der er et stort hit til barsels-, dåbs- eller fødselsdagsgave, da det er en gave, der kan vare hele livet.

De 5 stk. fantastiske Babushka dukker er originale træ Babushka dukker fremstillet i Rusland, hvor hver dukke er håndmalet og derfor helt unik. Dukkerne er illustreret med billeder af snemænd og flotte rød & guld farver.

Fordi dukkerne er fremstillet, som de er, er der ikke tale om legetøj i almindelig forstand. Dukkerne skal behandles med omtanke, og det er vigtigt, at de bliver opbevaret samlet, da træet kan give sig, hvis det f.eks. står i solen eller får fugt. Dermed kan det være svært at samle dukkerne igen. Hvis man ønsker, at barnet skal kunne lege meget med dem, anbefales det, at man køber dem i plastik med Ingela P Arrhenius' illustrationer.

Men stil disse skønne, originale Babushka dukker op, leg med dem, put dem ind i hinanden eller brug dem til at fortælle barnet historien om familien: Bedsteforældre, forældre, børn, børnebørn osv.

Det vil være en gave for livet!

Obs!!! Vær opmærksom på de nævnte størrelser, da de kan differentiere.

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - +13 år
MålStørste dukke ca. 15 cm. Mindste dukke ca. 3,5 cm
ReferenceBB-Snemand
MærkeBabushka
×