Tiger Tribe Badelegetøj 

Gå glad i bad med Tiger Tribe Badelegetøj! Her i Bandittens eventyrlige univers kan du finde det skønne Tiger Tribe badelegetøj. Badelegetøjet er blevet en uundværlig del af vores sortiment, da de fremstiller sjovt og fantasifuldt legetøj, der kan holde i flere år og lade gå i arv til det næste barn i familien.

Læs mere
Viser 1 - 2 af 2

Badelegetøj fra Tiger Tribe

Tiger Tribe Badelegetøj flyder oven på vandet. Det særlige EVA skum som flere af delene til er lavet i, gør at figurerne kan klistres op på væggen ved badekarret eller i bruseren. Det gør at legen bliver udvidet, og hvert barn kan finde sin helt egen måde at sætte tingene sammen på og få styrket og udviklet sin fantasi.

Sikkerhedsgodkendt

Tiger Tribe Badelegetøj er fremstillet af en blanding af EVA skum og sikkerhedsgodkendt plastik, så alle overflader er nemme at gøre og holde rene. Blandingen af EVA skum og sikkerhedsgodkendt plastik gør, at det er nemt at gøre rent og hele tiden have hygiejnen i top. Derudover er der ikke nogen små huller, hvor vandet kan trænge ind. Derfor kan I hurtigt gøre badetid til en leg – uden at skulle bekymre jer for, om der danner sig noget farligt inde i jeres Tiger Tribe badelegetøj.

Tiger Tribe badelegetøj til større børn

Til de lidt større børn kan I både på vores webshop og i vores fysiske butik finde et skønt udvalg af Tiger Tribe Badelegetøj. Det inkluderer blandt andet de sjove Tiger Tribe badekar med dyr eller figurer. Tiger Tribe badekar har længe været et hit, og derfor findes de som Tiger Tribe badekar med vilde jungledyr, badekar med smukke havfruer, Tiger Tribe badekar med farlige pirater og badekar med søde bondegårdsdyr. Hvis der er flere børn i familien, kan I udvide fantasilegen ved for eksempel at have et Tiger Tribe badekar med pirater og et badekar med havfruer, der kan være på deres eget sø eventyr sammen.

Også til de mindste

Fortvivl ej hvis I søger efter Tiger Tribe badelegetøj til helt små børn, vores sortiment inkluderer også en sej vandkande med blomster, der er godkendt til børn fra 1 år samt et Tiger Tribe fiskenet med tilhørende havdyr – alle i høj kvalitet og helt sikre at bruge. Disse varer er perfekte som gave til barn nummer 2 i rækken, da det er noget storebror eller storesøster sagtens kan synes er sjovt. Fascinationen af regn der falder ned og børn der samler vand fra badekarret op, og lader det regne ud, er ikke til at komme udenom, og derfor er den skægge Tiger Tribe vandkande også bestselleren fra vores sortiment.

Med et af de skønne sæt med Tiger Tribe badelegetøj vil der med garanti være fest, leg og farver til badetid i mange år frem.

Vi har meget andet Tiger Tribe legetøj i webshoppen, så tag et kig på siden her og lad Tiger Tribe's spændende univers inspirere dig!

×