Waterworks Vandbane - Badelegetøj (11 dele)

195,00 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

7 anmeldelser

Beskrivelse

Sjovt badelegetøj fra Tiger Tribes miljøvenlige ECO-serie, lavet af bioplastik. Børn elsker at komme i bad, når der er sjovt, nyt badelegetøj at hygge sig med, og her er dette fine badelegetøjssæt en oplagt gaveidé.

Sættet består af 11 dele fordelt på 1 stk. krydsrør, 1 stk. tragt med sjovt ansigt, 1 stk. mølle, 1 stk. vandkande mundstykke, 1 stk. sej beholder med en flydende blå kugle, 3 stk. ventiler og 3 stk. rundede rør.

Her kan barnet udforske vandets sjove egenskaber ved at lukke og åbne for ventilerne, se møllen dreje rundt med vandkraft, eksperimentere med den blå flydende bold og se vandet blive skudt ud af vandkande-mundstykket. Det er en tidlig introduktion til STEAM-koncepter som årsag og virkning, samtidig med at børnenes finmotorik og øje-hånd koordination får et boost.

Waterworks Vandbane klæber let til fliserne i badet eller brusekabinen, og kan endda tages med ud for vandlege i det fri. Det er ikke bare en måde at gøre badetiden sjovere på; det er en legefuld introduktion til videnskab og teknik for børn, da legen styrke kreativiteten, problemløsningsevnerne samt styrker den selvstændige tænkning.

Produkt information

Alder 3-4 år - 5-6 år
Mål19,5 x 21 x 11,5 cm
Reference6-1538
MærkeTiger Tribe