Djeco Snekugler 

Er du på jagt efter eventyrlige snekugler med smukt glimmer og betagende lys, der langsomt skrifter farve? Så er en Djeco snekugle lige noget for dig! Her på siden kan du finde den fantastiske Djeco snekugle med lys, der er blevet en klassiker på børneværelser overalt i Danmark.

Læs mere
Viser 1 - 3 af 3

Flotte og eventyrlige Djeco snekugler med lys

En Djeco snekugle med lys findes i flere forskellige varianter og hos Banditten har vi valgt, at have hele udvalget i butikken, samt i vores webshop. Det er naturligvis ikke uden grund, for en Djeco snekugle har i årevis været en af de mest populære valg som barselsgave, dåbsgave og fødselsdagsgave.

Djeco snekugle med ballerina eller Djeco snekugle med bambi er de to bestsellers, men med til kollektionen hører også en Djeco snekugle enhjørning i smukke pastelfarver, en vinterlig Djeco snekugle Sne ræv, en flot snekugle med fly og en lille pilot - som især drengene er begejstrede for, samt det seneste skud på stammen som er en fin Djeco snekugle havfrue.

Djeco snekugle med bambi

En Djeco snekugle giver et vidunderlig kig ind i en eventyrlig verden, og snekuglerne er altid betagende for børn i alle aldre. Hver enkelt Djeco snekugle har sit helt eget tema. I Djeco snekugle med bambi, står der for eksempel et sødt lille dådyr i en skov, omgivet af sine venner som er en lille fugl, en hvid kanin og klog ugle. Der er fluesvampe og blade på træerne og Djeco snekugle med bambi, ser derfor også fortryllende ud når den står og pynter på barnets værelset, selv når lyset ikke er tændt.

Sådan fungerer Djeco snekuglerne

Nedenunder Djeco snekugle lampe sidder kontakten og når denne tændes, begynder glimmeret langsomt at hvirvle rund, næsten helt af sig selv. Samtidig tændes Djeco snekugle lampe og et malerisk landskab med sølv glimmer, magiske farver og den lille bambi åbenbares.

En Djeco snekugle har en smart timerfunktion der betyder at lyset slukkes i efter ca. 30 minutter. Det er en energibesparende funktion, der også gør en Djeco snekugle lampe særdeles velegnet som vågelampe, når barnet skal sove. En Djeco snekugle bruger 3 stk. AA batterier og disse medfølger ikke.

Favoritten Djeco snekugle med ballerina

Djeco snekugle ballerina er en favorit til pigerne og det er en gave der kan vokse sammen med barnet. Hvis en Djeco snekugle gives i barselsgave eller barnedåbsgave, vil baby nemlig kunne have glæde af den mens barnet vokser op, for en Djeco snekugle bliver man aldrig for gammel til, som man gør med andet legetøj.

En hvilken som helst Djeco snekugle leveres i en meget fin æske, så gaven tager sig godt ud på gavebordet. Den nydelige æske kan efterfølgende bruges til præsentation af Djeco snekugle lampe.  Æsken er malet sort indeni, så man tydeligt kan se det fine lys, hvis lampen er tændt om dagen.

Oplev Djeco snekuglerne hos Banditten 

Djeco præsenterer nye Djeco snekugle lamper løbende, så det kan betale sig at holde øje med siden her. Hvis du ikke kan finde din favorit vågelampe her på siden, kan vi varmt anbefale dig at kigge i vores kategori ”Børnelamper” under vores hovedkategori ”Børneværelset” i webshoppen. Her vil du kunne se alle vores snekugle lamper fra vores forskellige leverandører. Ellers er du meget velkommen til at besøge vores legetøjsbutik på Østerbro i København. Her vil du kunne se alle de fine Djeco snekugle lamperne i funktion og vælge den helt rigtige!

×