Dinosaurer

Kender du et barn, som er helt vild med dinosaurer? Her på siden har vi samlet vores store udvalg af alt, hvad der har med de spændende forhistoriske dyr at gøre! Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
20 kr 1470 kr
Filter
Viser 49 - 96 af 103

I denne kategori har vi omhyggeligt samlet et bredt udvalg af legetøj og tilbehør, der alle hylder de imponerende skabninger, som engang vandrede på vores planet. Fra de blødeste dino-bamser Jellycat og WWF, der er perfekte til kram og trøst før sengetid, til de mest detaljerede og realistiske dinosaurfigurer fra anerkendte mærker som Papo og Schleich, der lader børn skabe deres egne forhistoriske verdener.

For de kreative sjæle byder vi på kreative æsker med dinosaur tema, der vækker den indre kunstner, og lader børnene udtrykke deres fascination af dinosaurer gennem farver og former. Vores HAMA perlesæt med dino-motiver er ikke kun sjove og underholdende, men styrker også børnenes finmotorik og tålmodighed, når de en efter en placerer perlerne for at bringe deres yndlingsdinosaurer til live.

Tidens gang har aldrig været mere spændende end med vores børneure prydet med farverige dinosaurer, der lærer børnene at aflæse klokken, mens de bærer deres præhistoriske yndlingsdyr på håndleddet. Og når natten falder på, kan vores seje T-Rex lampe eller dinosaur vågelamper fra A Little Lovely Company lyse op i mørket og holde de uhyggelige skabninger væk med et venligt lys.

For de eventyrlystne sjæle tilbyder vi spændende udgravningssæt i forskellige størrelser fra KidzLabs og 4M, hvor børnene kan føle sig som ægte palæontologer, der forsigtigt afdækker de skjulte skeletter af dinosaurer.

Og hvilken dino-fan ville ikke elske at dekorere deres hud med seje dinosaur tatoveringer? Vores midlertidige tatoveringer fra Djeco og Spiegelburg er sikre for børn og tilføjer et strejf af præhistorisk sejhed til enhver lejlighed. Eller måske vil dit barn gemme sine sparepenge i en af vores dinosaur sparebøsser, der ikke kun er praktiske, men også tilføjer et eventyrligt touch til børneværelset.

Selv de mest basale skoleartikler bliver en del af dinosaur eventyret med vores udvalg af skriveredskaber til penalhuset. Hvem siger, at matematiklektier skal være kedelige, når de kan gøres med en dino-blyant eller viskelæder? Vi har naturligvis også klistermærker med dinosaurer.

Så tag et kig i vores Dinosaur kategori og find masser af spændende legetøj og flot interiør med dinosaurer!