Naturvidenskab

Naturvidenskab: Udforsk Verden Gennem Leg og Læring med det spændende legetøj i denne kategori. Læs mere

Filtrer efter

Pris
135 kr 255 kr
OK
Filter
Viser 1 - 9 af 9

Velkommen til vores omfattende udvalg af naturvidenskabslegetøj, hvor børn i alderen 6 år og derover kan udforske fascinerende koncepter inden for videnskab, teknologi, ingeniørkunst og matematik (STEM). Med et bredt udvalg af produkter fra anerkendte mærker som 4M og STEAM-æsker kan børn dykke ned i spændende eksperimenter og opdagelser, der vækker deres nysgerrighed og fascination for naturens vidundere. Lad os udforske nogle af de fantastiske emner, som vores naturvidenskabslegetøj dækker:

Krystaldannelse: Med vores krystaldannelse kits fra 4M kan børn lære om kemiens magi ved at skabe deres egne spektakulære krystaller derhjemme. Fra farverige geoder til glitrende sten kan børn opleve processen med krystaldannelse på en sjov og spændende måde.

Solsystemet og Planeterne: Udforsk mysterierne i vores solsystem med legetøj, der lader børn bygge deres eget solsystem og lære om hver enkelt planet. Med realistiske modeller og informative materialer kan børn få et indblik i rummets uendelige vidder og planeternes forskellige egenskaber.

Vind, Vejr og Vand: Vores STEAM-æsker omhandler vind, vejr og vand, hvilket giver børn mulighed for at lære om atmosfærens kræfter, klimaændringer og hydrologi gennem sjove og interaktive eksperimenter. Fra at bygge en vindmølle til at studere vandets kredsløb kan børn fordybe sig i naturens mest dynamiske elementer.

Magnetisk Videnskab: Lad børn udforske de fascinerende egenskaber ved magneter med vores magnetvidenskabslegetøj. Fra at skabe magnetiske kunstværker til at udforske magnetisk levitation åbner disse sæt døren til en verden af magnetisme og elektromagnetisme.

Energi fra Solen: Med vores solenergiæsker kan børn lære om solens kraft og dens potentiale som en ren og vedvarende energikilde. Ved at bygge solcelledrevne modeller kan børn forstå vigtigheden af bæredygtige energikilder og teknologier.

Kroppen og Sundhed: Udforsk den fantastiske kompleksitet i den menneskelige krop med vores legetøj, der fokuserer på anatomi, sundhed og ernæring. Fra at samle et 3D-puslespil af kroppens organer til at udforske hvordan mad påvirker vores helbred, kan børn lære om vigtigheden af sund livsstil gennem leg og læring.

Elektricitet og Teknologi: Dyk ned i elektricitetens verden med legetøj, der introducerer børn til grundlæggende elektriske kredsløb, elektroniske komponenter og teknologiske innovationer. Fra at bygge en simpel elektrisk kreds til at programmere en robot åbner disse sæt op for en verden af elektronik og teknologi.

Månen og Rummet: Lad børn udforske mysterierne i rummet med legetøj, der fokuserer på månen, stjernerne og det ydre rum. Fra at studere månens faser til at undersøge fjerne galakser kan børn drømme sig væk i universets uendelige vidder.

Vores naturvidenskabslegetøj tilbyder en spændende og interaktiv måde for børn at udforske verden omkring dem og opdage deres passion for videnskab og teknologi. Med et væld af muligheder for eksperimenter, opdagelser og leg er vores naturvidenskabslegetøj det perfekte valg for unge opdagelsesrejsende, der ønsker at udforske og lære gennem sjov og kreativitet. Dyk ned i vores sortiment i dag og lad eventyret begynde!