Tegneskabeloner 

Her kan du finde vores udvalg af tegneskabeloner. At tegne med tegneskabeloner er en hyggelig og sjov kreativ aktivitet, som både mindre og større børn har stor fornøjelse af.

Hos Banditten har vi forskellige typer af tegneskabeloner og tegnespiraler. Prinsesser, balletpiger, feer og heste er et hit hos pigerne, mens dinosaurer, biler og fantasifulde drager bliver valgt af drengene.

Læs mere
Viser 1 - 25 af 25

Når man tegner med en tegneskabelon, skal man bruge en blyant eller tuscher til af følge skabelonen hele vejen rundt. Bagefter kan barnet farvelægge tegningen med tuscher eller farveblyanter. Det kan være en hjælp eventuelt at sætte skabelonen fast med lidt tape, hvis det mindre barn har svært ved at holde og tegne samtidig.

Det kreative legetøj er fremragende til små skolegaver, venindegaver eller til rejsen - da det ikke fylder eller vejer noget særligt, eller som kalendergave hvor man eventuelt kan bryde de større pakker op, og give skabelonerne over flere dage.

Kig det fine sortiment igennem, og se om du ikke kan finde lige netop de tegneskabeloner, som dit barn vil elske at lege med.

×