Diamond painting

Opdag den meditative og afslappende hobby med diamond painting. Vores webshop har et fint udvalg af fortrykte lærredskanvas med søde designs og motiver, der vil inspirere dit barn til at skabe et kunstværk fyldt med skinnende plastikdiamanter. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
59 kr 310 kr
Filter
Viser 1 - 11 af 11

Med diamond painting kan barnet træde ind i en verden af kreativitet og se arbejdet tage form, mens barnet oplever en afslappende og meditativ tilstand. Uanset om dit barn er nybegynder eller erfaren, vil vores udvalg af designs og størrelser give mulighed for at skabe smukke kunstværker og finde ro. Vi har fine kreative æsker med blandt andet Prinsesse Lillefe, en eventyrlig enhjørning og en virkelig flot løve. 

Diamond painting er en kreativ og sjov aktivitet for børn, der kombinerer maling efter tal og "bling bling" effekten fra diamantmaleri. Børnene følger enkle instruktioner for at placere små farvede perler på et selvklæbende lærred, hvilket resulterer i et smukt glitrende billede. Diamond painting er ikke kun en underholdende og afslappende aktivitet, men det kan også hjælpe med at udvikle finmotorik og koncentrationsevner hos børn. Det er en god måde at stimulere deres kreativitet og give dem en følelse af stolthed og tilfredshed, når de fuldfører et projekt. Med et bredt udvalg af designs og størrelser at vælge imellem, er diamond painting en sjov og spændende aktivitet for børn i alle aldre.

Se udvalget her i vores webshop eller besøg os i legetøjsbutikken på Østerbro i Købehavn, og start dit barns eller din egen diamond painting rejse.