Søde Lillefe - Dekorér med diamanter (5-8 år)

109,95 kr

6 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Smuk Diamond painting æske med den søde Lillife fra Spiegelburg!

Sættet indeholder 4 søde klistermærker og mere end 500 små "diamanter", som skal påsættes klistermærkerne. Der medfølger en lille pen, som gør det nemt at gribe fat om de små "diamanter", samt en lille bakke som man lægger "diamanterne" i, så de ikke bliver væk.

Diamond painting er en kreativ og sjov aktivitet for børn, der kombinerer maling efter tal og "bling bling" effekten fra diamantmaleri. Børnene følger enkle instruktioner for at placere små farvede perler på et selvklæbende lærred, hvilket resulterer i et smukt glitrende billede. Diamond painting er ikke kun en underholdende og afslappende aktivitet, men det kan også hjælpe med at udvikle finmotorik og koncentrationsevner hos børn. Det er en god måde at stimulere deres kreativitet og give dem en følelse af stolthed og tilfredshed, når de fuldfører et projekt. Med et bredt udvalg af designs og størrelser at vælge imellem, er diamond painting en sjov og spændende aktivitet for børn i alle aldre.

I Banditten har vi et utal at kreativ leg i vores kreative rum, og denne dejlige æske er én blandt mange. Nella Nixe sættet anbefales til børn fra 5-8 år.

Produkt information

Alder 5-6 år - 7-8 år
Mål 17 cm x 17 cm
Reference 18445 (SP18445)
Mærke Spiegelburg