Skattekiste med juveler - BESTSELLER

115,00 kr

36 stk. på lager i webshop og butik

40 anmeldelser

Beskrivelse

Giv dit barn muligheden for at føle sig som en rigtig skattejæger med vores fantastiske lille skattekiste fyldt med flotte juveler i mange forskellige farver! Vores kiste vil give dit barn timevis af sjov og leg, og de vil elske at kigge på og gemme de smukke juveler som deres helt egen hemmelige skat.

Denne populære kiste er et fantastisk legetøj, der vil sætte gang i fantasien og lade dit barn udforske en verden af eventyr og skattejagt. Vores skattekiste kan nemt købes her på vores webshop eller i vores legetøjsbutik, hvor du kan se den i levende live.

Giv dit barn en oplevelse de aldrig vil glemme med vores fantastiske skattekiste! Med smukke, farverige juveler og masser af legende muligheder vil de føle sig som en rigtig skattejæger. Bestil nu, og giv dit barn en gave de vil elske.

Den lille skattekiste indeholder den flotte skat, et skattekort/spilleplade samt en lille stofpose til opbevaring af skatten. Skattekisten kan lukkes med en lille krog, så juvelerne ikke falder ud.

En skattekiste er rigtig sjov som tilbehør til rolleleg, hvis piraten skal på skattejagt, eller til de børn som bare elsker alt hvad der skinner og ser smukt ud. En bestseller i butikken!

Produkt information

Alder 3-4 år - 11-12 år
MålCa. 7 x 7 x H 6 cm.
Reference67930