Tryk & kør Teddy på cykel (1-2 år)

209,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev den glæde og spænding, når din lille opdager "Tryk & kør Teddy på cykel" fra Tolo Toys. Dette skønne legetøj er perfekt til børn fra 12 måneder og op, og det vil bringe smil og latter til dit barns ansigt.

Den søde Teddy bjørn sidder trygt på sin cykel og venter på at blive trykket på hovedet. Når dit barn trykker, begynder cyklen at køre fremad, hvilket skaber en morskab og spænding. Det er en fantastisk måde at stimulere motoriske færdigheder og opmuntre til interaktion og leg.

Teddy bjørnen er ikke kun sjov at trykke på, men han har også et bevægeligt hoved, der laver en sjov klik-lyd, når det drejes. Dette tilføjer en ekstra dimension af leg og lydoplevelse til legetøjet. Derudover har legetøjet en hyggelig ranglelyd, der bidrager til sjov og stimulering af barnets sanser.

Som med alle Tolo Toys-produkter er der lagt vægt på kvalitet og sikkerhed. Du kan have fuld tillid til, at legetøjet er designet med dit barns bedste i tankerne og er fremstillet af holdbare og sikre materialer.

Giv dit barn timevis af sjov og glæde med "Tryk & kør Teddy på cykel" fra Tolo Toys. Det er en fantastisk gaveidé til enhver lejlighed og vil bringe smil og lykke til dit barns legetøjskollektion. Lad legen begynde med denne charmerende og underholdende cykeltur med Teddy bjørnen ved rattet.

Produkt information

Alder 1-2 år
Mål20.3 x11.5 x 17.6 cm
Reference89678 (TO89678)
MærkeTolo Toys