Norsu lyseblå sparebøsse - Maxi
  • Norsu lyseblå sparebøsse - Maxi
  • Norsu lyseblå sparebøsse - Maxi
  • Norsu lyseblå sparebøsse - Maxi

Lyseblå sparebøsse - Stor - Norsu

299,95 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Maxi Norsu elefant sparebøsse i farven lyseblå. De skønne, retro sparebøsser blev fremstillet i 70´erne og delt ud til børnene i Sveriges banker når barnet åbnede sin første opsparingskonto. Elefanterne blev en stor succes, og de bliver nu genproduceret på den samme fabrik som tidligere og i de originale støbeforme. Når de bliver sat sammen, holder maskinen dem i toppen, hvilket gør at du altid vil kunne se to mindre mærker på hver sin side ved møntindkast.

Elefant sparebøsserne findes i to størrelser - en Maxi samt en Mini model - og i et utal af smukke farver. Du kan se vores store udvalg af de skønne spareelefanter her på hjemmesiden. Sparebøsserne bliver fremstillet i formstøbt plastisk og har lås i bunden, der åbnes med en lille metalnøgle. Norsu elefanterne er fantastiske og den runde form og hyggelige udtryk, er stadigvæk utrolig populær hos både store og små.

Spareelefanten pynter hvor den står, og den tilføjer et farverigt touch til ethvert værelse. Den er ligeledes en rigtig god barnedåb- og fødselsdagsgave, da barnet lærer noget om at spare penge op og gemme dem et sikkert sted.

Bemærk! Prisen er for 1 stk. Norsu lyseblå elefant sparebøsse i stor størrelse.

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - 9-10 år
MålH:20 cm B:25 cm D:30 cm
ReferenceNE2BB
MærkeNorsu Elefant