Lyseblå elefant sparebøsse - Mini - Norsu

99,95 kr

4 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Mini Norsu elefant sparebøsse i farven lyseblå. De skønne, retro sparebøsser blev fremstillet i 70´erne og delt ud til børnene i Sveriges banker, når barnet åbnede sin første opsparingskonto. Elefanterne blev en stor succes, og de bliver nu genproduceret på den samme fabrik som tidligere og i de originale støbeforme. Når de bliver sat sammen, holder maskinen dem i toppen, hvilket gør, at du altid vil kunne se to mindre mærker på hver sin side ved møntindkast.

Elefant sparebøsserne findes i to størrelser - en Maxi samt en Mini model - og i et utal af smukke farver. Du kan se vores store udvalg af de skønne spareelefanter her på hjemmesiden. Sparebøsserne bliver fremstillet i formstøbt plastisk og har lås i bunden, der åbnes med en lille metalnøgle. Norsu elefanterne er fantastiske, og den runde form og hyggelige udtryk er stadigvæk utrolig populær hos både store og små.

Den lyseblå spareelefant pynter på ethvert børneværelse. Den er ligeledes en rigtig god barnedåb- og fødselsdagsgave, da barnet lærer noget om at spare penge op og gemme dem et sikkert sted.

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
ReferenceNE1BB
MærkeNorsu Elefant