Turkis elefant sparebøsse - Maxi - Norsu
  • Turkis elefant sparebøsse - Maxi - Norsu

Turkis elefant sparebøsse - Maxi - Norsu

300,00 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Ønsker du gratis gaveindpakning?

Beskrivelse

Maxi Norsu elefant sparebøsse i farven turkis. De skønne, retro sparebøsser blev fremstillet i 70´erne og delt ud til børnene i Sveriges banker når barnet åbnede sin første opsparingskonto. Elefanterne blev en stor succes og de bliver nu genproduceret på den samme fabrik som tidligere og i de originale støbeforme. Når de bliver sat sammen, holder maskinen dem i toppen, hvilket gør, at du altid vil kunne se to mindre mærker på hver sin side ved møntindkast.

Elefant sparebøsserne findes i to størrelser - en Maxi samt en Mini model - og i et utal af smukke farver. Du kan se vores store udvalg af de skønne spareelefanter her på hjemmesiden. Sparebøsserne bliver fremstillet i formstøbt plastisk og har lås i bunden, der åbnes med en lille metalnøgle. Norsu elefanterne er fantastiske og den runde form og hyggelige udtryk, er stadigvæk utrolig populær hos både store og små.

Spareelefanten pynter hvor den står og en tilføjer et farverigt touch til ethvert værelse. Den er ligeledes en rigtig god barnedåb- og fødselsdagsgave, da barnet lærer noget om at spare penge op og gemme dem et sikkert sted.

Bemærk! Prisen er for 1 stk. Norsu turkis elefant sparebøsse i stor størrelse.

Produkt information

Alder 3-4 år - 11-12 år
Mål 28 x 28 cm.
Reference NE2T
Mærke Norsu Elefant
×