Norsu grå elefant sparebøsse - Maxi

350,00 kr

0 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Maxi Norsu elefant sparebøsse i farven grå. De skønne, retro sparebøsser blev fremstillet i 70´erne og delt ud til børnene i Sveriges banker når barnet åbnede sin første opsparingskonto. Elefanterne blev en stor succes og de bliver nu genproduceret på den samme fabrik som tidligere og i de originale støbeforme. Når de bliver sat sammen, holder maskinen dem i toppen, hvilket gør, at du altid vil kunne se to mindre mærker på hver sin side ved møntindkast.

Elefant sparebøsserne findes i to størrelser - en Maxi samt en Mini model - og i et utal af smukke farver. Du kan se vores store udvalg af de skønne spareelefanter her på hjemmesiden. Sparebøsserne bliver fremstillet i formstøbt plastisk og har lås i bunden, der åbnes med en lille metalnøgle. Norsu elefanterne er fantastiske og den runde form og hyggelige udtryk, er stadigvæk utrolig populær hos både store og små.

Den musegrå spareelefant pynter i ethvert børneværelse. Den er ligeledes en rigtig god barnedåb- og fødselsdagsgave, da barnet lærer noget om at spare penge op og gemme dem et sikkert sted.

Bemærk! Prisen er for 1 stk. Norsu grå elefant sparebøsse i stor størrelse.

Produkt information

Alder 3-4 år
Mål28 x 28 cm.
ReferenceNE2GR-Maxi
MærkeNorsu Elefant