Rock & Roll rangle (3 mdr.-1 år)

89,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev rock 'n' roll-rhythmernes magi med Tolo's Rock & Roll Rattle. Denne farverige rangle er specielt designet til at underholde og stimulere babyer i alderen 3 måneder til 1 år.

Rock & Roll Rattle er et sjovt og interaktivt legetøj, der er nemt at bruge. Den er fyldt med spændende lyde og farver, der vil fange dit barns opmærksomhed og øge deres interesse for legen. Ranglen er udstyret med to små bolde, der hviler øverst på ranglen. Når ranglen bevæges, begynder de to bolde at rulle rundt i ring inde i ranglen, hvilket skaber en fascinerende visuel og auditiv oplevelse.

Med Rock & Roll Rattle kan dit barn udforske bevægelse, lyde og farver på en sjov og engagerende måde. De vil opdage glæden ved at ryste, rulle og udforske ranglen, samtidig med at deres finmotoriske færdigheder og koordination udvikles.

Tolo er kendt for deres engagement i at skabe legetøj af høj kvalitet og sikkerhed. Rock & Roll Rattle er ingen undtagelse. Den er nøje fremstillet med fokus på holdbarhed, sikkerhed og barnets udvikling. Du kan have fuld tillid til, at dit barn leger med et produkt, der opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder.

Med Tolo kan du stole på kvalitet, sikkerhed og en berigende legeoplevelse for dit barn.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 6-12 mdr.
Mål9 x 10 x 10 cm
Reference86320 (TO86320)
MærkeTolo Toys