Magic shaker med mini kugler (6 mdr.-1 år)

139,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev den fortryllende leg med Tolo's Magic Shaker med mini kugler rangle. Denne spændende rangler er designet til at stimulere dit barns sanser og tilbyde timevis af sjov og underholdning.

Den flotte røde farve og den gennemsigtige krop gør det muligt for dit barn at se de små kugler bevæge sig fra den ene ende af ranglen til den anden, mens kuglerne skifter farver. Dette vækker barnets nysgerrighed og øger deres interesse for legen. Når ranglen rystes, skaber de små kugler en beroligende lyd, der vil fange dit barns opmærksomhed og fremme deres auditive sans.

Magic Shaker er ergonomisk designet med to hanke, der sikrer et godt greb for dit barn. Dette gør det nemt for dem at holde fast i ranglen og udforske dens forskellige funktioner. Hanke er også ideelle til at lindre tandfrembrud, da dit barn kan bide og tygge på ranglens sikre overflade.

Tolo er kendt for deres sortiment af høj kvalitet legetøj til babyer og små børn. Magic Shaker er ingen undtagelse. Den er omhyggeligt fremstillet med fokus på holdbarhed, sikkerhed og barnets udvikling. Du kan have fuld tillid til, at dit barn leger med et produkt, der opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder.

Udforsk Tolo's spændende sortiment af legetøj til babyer, der er designet til at støtte deres udvikling og læring. Fra rangler til skubberinge og aktivitetslegetøj, er der noget for enhver alder og interesse. Vælg Tolo for at give dit barn mulighed for at udforske, lære og have det sjovt på samme tid.

Produkt information

Alder 6-12 mdr.
Mål12.7 x 4.9 x 11 cm
Reference86420 (TO86420)
MærkeTolo Toys