Nyhed
Bondegårdens Venner - Gulvpuslespil 36 brikker

Bondegårdens Venner - Gulvpuslespil 36 brikker

149,95 kr

6 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Fantastisk Gulvpuslespil fra Crocodile Creek!

Kender du et barn der er fascineret af dyr? Så er "Bondegårdens Venner" puslespillet fra Crocodile Creek det perfekte puslespil! Dette puslespil er fyldt med farverige og søde illustrationer af forskellige slags bondegårdsdyr i stærke farver, der vil inspirere og underholde 3-4 årige børn.

Det store puslespil har 36 brikker og måler 50 x 68 cm. Puslespillene fra Crocodile Creek er både CE- og FSC-certificeret, hvilket garanterer, at de er fremstillet med de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. CE-mærkningen sikrer, at produktet overholder alle EU's sundheds-, sikkerheds- og miljøkrav, mens FSC-certificeringen sikrer, at træet, der bruges til produktionen af puslespillet, kommer fra ansvarlige og bæredygtige kilder.

"Bondegårdens Venner" puslespillet leveres i en meget flot æske. Puslespillet er en god aktivitet til at fremme mindfulness og til at samle hele familien omkring en hyggelig stund sammen.

Så hvorfor ikke tage med på eventyr i "Bondegårdens Venner" med Crocodile Creek's fantastiske gulvpuslespil og skab en hyggelig stund med sjov og læring for hele familien?

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål45 cm x 61 cm
Antal brikker36 brikker
ReferenceCC-40796S
MærkeCrocodile Creek