Lav dit eget solsystem (5-10) - Mobile - KidzLabs

135,00 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Facinerende uro-samlesæt til de større børn fra 4M KidzLabs!

Nu kan barnet lave sin egen selvlysende solsystem-uro og hænge den op på værelset. Når uroen er samlet kan den males med den medfølgende selvlysende maling og pynte i loftet, når den lyser og drejer rundt i mørket. Æsken indeholder alle relevante dele samt en dansksproget brugervejledning!

En mobil til at hænge i loftet er en type dekoration, som hænger ned fra loftet og typisk består af flere dele, der er ophængt i tråde eller snore. Mobiler kan have forskellige temaer eller designs, og kan omfatte alt fra farverige geometriske figurer til søde dyr eller blomster.

Mobiler kan bruges som en dekorativ og interaktiv måde at tilføje en sjov og unik touch til et værelse. De kan også hjælpe med at stimulere en babys syn og motoriske evner, eller blot tilføje en rolig og afslappende atmosfære til et rum.

Mobiler til børneværelser findes i mange forskellige størrelser og designs og kan laves i forskellige materialer såsom træ, stof eller papir. De kan også findes i mange farver og temaer, hvilket gør det let at finde en mobil, der passer til ethvert værelse eller enhver smag.

Solsystem-uroen er en rigtig god gaveidé, der styrker barnets kreativitet og læring og giver mulighed for at slippe fantasien løs og udforske galaksen!

Produkt information

Alder 5-6 år - 9-10 år
MålH 21,5 x B 17 x D 6 cm.
Reference03225
Mærke4M Legetøj