Australske dyr - 3 stk. Sensory Spinners med sugekop - Tiger Tribe

209,95 kr

4 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Send de små ud i en snurrende leg med Sensory Spinners - Australske dyr - et engagerende tredelt sanselegetøj at røre, udforske, ryste (laver en raslelyd), tygge på og Spinne!

Designet til at fremme finmotoriske færdigheder, sanseleg og årsag-virkning læring hos spædbørn og småbørn - Sensory Spinners har en trio af søde australske dyr, hver med en to, tre eller fire "vinger". Konturer og teksturer opmuntrer små hænder til at udforske og røre ved dyrerne. En stærk sugekop bag hvert dyr gør det let at fastgøre dyret til enhver glat - ikke-porøs overflade (tænk badekar, fliser, højstole, spejle, køleskabe og bilruder). Spinneren sidder fast, hvilket giver super stabile spins og selvstændig leg for barnet. Det er også sjovt at lytte efter raslelyden.

En sjov og engagerende barselsgave eller dåbsgave, som opfordrer til sanseleg, finmotoriske færdigheder og årsag-virkning læring. Fremstillet af en kombination af TPE og HIPS (fri for ftalater, PVC, cadmium, BPA og bly). Uafhængigt testet for sikkerhed efter internationale standarder. Passende alder 6m+.

Dit køb hjælper med at beskytte det australske vildnis og dyreliv gennem Tiger Tribes samarbejde med den australske velgørenhedsorganisation Foundation for National Parks & Wildlife.

Produkt information

Alder 6-12 mdr. - 1-2 år
Reference 1-1016
Mærke Tiger Tribe