Bugs - Air Dry modellervoks, instruktioner & QR kode

299,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

"Bugs" er en sjov og kreativitetsfyldt æske fra det anerkendte mærke HEY CLAY. Denne æske indeholder alt, hvad man behøver for at forme en række sjove insekter, herunder en skæg knæler, en morsom mariehøne, en sød snegl og en tosset edderkop.

Indholdet i æsken består af 18 bøtter let, blød og farverig ler, som kan formes efter barnets fantasi. For at hjælpe på vej, har HEY CLAY udviklet en gratis og brugervenlig app med interaktive video-guider, der giver trin-for-trin instruktioner (på engelsk) til at skulpturere disse charmerende insekter. Man låser op for appens vejledninger ved hjælp af den medfølgende unikke kode.

Bliv inspireret af appen og skab skægge insekter med den bløde og farverige ler. Efter 24 timers tørring kan man lege med de små kreationer. Guiden hjæler med trin-for-trin instruktioner til de grundlæggende teknikker, inden for ler-skulptur.

Leret er lufttørrende, klistrer ikke og er helt fri for giftstoffer og hvede. Det kommer i klare og livlige farver, der kan blandes efter ønske. Husk at vaske hænderne efter brug, og undgå kontakt med mund, øjne, mad eller drikke, vand, fugt samt ild. For at bevare lerets friskhed anbefales det at opbevare det i lufttætte beholdere, når det ikke er i brug.

Indhold: 18 bøtter med lufttørrende ler (ca. 275 g i alt, fordelt på 11 farver), samt en informationsfolder med billeder af alle de sjove insekter, et link til app-download og koden til at låse appens vejledninger op.

HEY CLAY-appen kan downloades gratis fra App Store, Google Play og den officielle hjemmeside link.hey-clay.com/app og er kompatibel med Apple iOS 11 og nyere samt Android OS 5,0 og nyere.

Egnet til børn fra +5 år. Voksen tilsyn anbefales fra +3 år.

Produkt information

Alder 5-6 år - 9-10 år
Mål 22,2 x 18,6 x 7,2 cm
Reference 18004 (HC18004)
Mærke HEY CLAY