Flodhest & venner - Multi Pop-up leg (18 mdr.-2½ år)

185,00 kr

4 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Djecos "Flodhest & venner" Multi Pop-up trælegetøj er en fantasifuld måde for børn at udforske og lege med forskellige dyr på.

Som navnet antyder, er der forskellige måder at få dyrene til at hoppe op fra træklodsen på, hvilket giver variation i legen. Aben aktiveres ved at trykke ovenpå hovedet, hvilket får figuren til at hoppe op, og barnet kan forsøge at gribe den. I midten af legetøjet finder man en knap på forsiden, der, når den trykkes ned, får en tucanen til at hoppe. Ved giraffen skal barnet trykke ind på knappen i enden af træklodsen, for at se dyret springe op.

Flodhest & venner trælegetøjet er ikke blot en kilde til sjov, men også en fantastisk måde for børn at øve deres finmotorik. Denne klassiske og underholdende leg med hoppende dyr er nu beriget med endnu flere funktioner, der yderligere stimulerer børns motoriske færdigheder.

Djeco er kendt for deres kreative og fantasifulde tilgang til legetøj, og Multi Pop-up legetøjet lever op til dette ry med dets innovative mekanismer og legesyge design. Perfekt som gave til børn i alderen 18 måneder til 2½ år, tilbyder "Flodhest & venner" en sjov og lærerig legeoplevelse, der vil holde børnene underholdt i timevis.

Produkt information

Alder 1-2 år
Mål19,5 x 13,5 x 9 cm
ReferenceDJ06291
MærkeDjeco