Pynt 5 mini æsker med smukke sten & perler (6-9 år)

145,00 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

I denne spændende æske fra Djeco kan man skabe sin egen unikke samling af 5 små, charmerende papæsker. Disse miniæsker er specielt designet til børn i alderen 6-9 år og er et perfekt projekt til at udforske kreativitet og håndværk. Æskerne er dekoreret med søde kattemotiver, og det er netop kattene, man får lov til at pynte med smukke sten og perler.

Med mere end 200 funklende og farvestrålende "ædelsten", der er nemme at påføre, bliver dette projekt både sjovt og givende. Stenene er selvklæbende, så det er nemt for børnene at skabe flotte mønstre og designs på æskerne. Når man er færdig, har man ikke kun en skøn samling af dekoreret papæsker, men også en smuk erindring om den kreative proces.

Disse små æsker kan bruges til mange formål – de er perfekte til opbevaring af smykker, hemmeligheder, små skatte eller endda som gaver til venner og familie. Æskerne er en vidunderlig måde at udtrykke sig selv på og tilføje en personlig og unik touch til ens omgivelser.

Djeco er et anerkendt og yderst populært fransk mærke, kendt for sin høje kvalitet og fantasifulde design. I alle Djeco's kreative æsker medfølger der en dansk brugsanvisning, så det er nemt for alle at komme i gang med de spændende projekter.

Produkt information

Alder 5-6 år - 9-10 år
Mål 20 cm x 20 cm
Reference DJ07918
Mærke Djeco