Dino Land - Gulvpuslespil 36 brikker

189,95 kr

2 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Fantastisk Gulvpuslespil fra Crocodile Creek!

Kender du et barn der fascineret af dinosaurer? Så er "Dino Land" puslespillet fra Crocodile Creek det perfekte puslespil! Dette puslespil er fyldt med farverige og søde illustrationer af forskellige slags dinosaurer i stærke farver, der vil inspirere og underholde 3-4 årige børn.

Det store puslespil har 36 brikker og måler 50 x 68 cm. Puslespillene fra Crocodile Creek er både CE- og FSC-certificeret, hvilket garanterer, at de er fremstillet med de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. CE-mærkningen sikrer, at produktet overholder alle EU's sundheds-, sikkerheds- og miljøkrav, mens FSC-certificeringen sikrer, at træet, der bruges til produktionen af puslespillet, kommer fra ansvarlige og bæredygtige kilder.

"Dino Land" puslespillet leveres i en meget flot æske, der er formet som en dinosaur og er en fantastisk gaveidé til alle dinosaur-elskere. Puslespil er en god aktivitet til at fremme mindfulness og til at samle hele familien omkring en hyggelig stund sammen.

Med "Dino Land" puslespillet kan barnet tage på en rejse tilbage i tiden og udforske en verden fyldt med fantastiske dinosaurer og farverige landskaber. Dette puslespil er det perfekte valg for at stimulere fantasien og kreativiteten, samtidig med de motoriske færdigheder.

Så hvorfor ikke tage med på eventyr i "Dino Land" med Crocodile Creek's fantastiske gulvpuslespil og skab en hyggelig stund med sjov og læring for hele familien?

Produkt information

Alder 3-4 år
Mål 50 x 68 cm
Antal brikker 36 brikker
Reference 3840784
Mærke Crocodile Creek