Askepot tiara - Udklædning

99,95 kr

1 anmeldelse

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Introducer din lille prinsesse til glamourøse verden af Askepot med denne betagende tiara fra Great Pretenders. Tiaraen Askepot er en af de mest populære til Fastelavn og Halloween,  og den vil uden tvivl gøre hendes prinsessedrømme til virkelighed.

Med dens blå og hvide diamanter og sølv pailletter er denne tiara den perfekte tilføjelse til enhver Askepot udklædningskjole fra samme mærke. Tiaraen vil tilføje den ekstra elegante finish til hendes prinsesse-look og gøre hende til midtpunktet for enhver begivenhed.

Men tiaraen Askepot er ikke kun for særlige anledninger. Hun kan også bære den på enhver anden dag, hvor hun vil føle sig lidt ekstra særlig og skille sig ud. Lad hende bære denne tiara i skolen eller på en tur til parken, og se hende føle sig som en rigtig prinsesse.

Great Pretenders har skabt en fantastisk tiara, der både er smuk og sjov. Med dens blå og hvide diamanter og sølv pailletter vil tiaraen Askepot uden tvivl gøre din lille prinsesse lykkelig og give hende en uforglemmelig prinsesseoplevelse. Besøg vores legetøjsbutik Banditten på Østerbrogade 138 eller se vores mange andre tiaraer online for at finde den perfekte tiara til din lille prinsesse!

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
Reference 10980
Mærke Great Pretenders