Sænke-slag-skibe - Klassisk spil (5-10 år)

169,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Sjovt klassisk spil til de 5-10 årige fra Djeco!

Her i Banditten har vi et væld af spil til børn i alle aldre samt fine familiespil, og  her kan vi præsentere det klassiske spil, Sænke-slag-skibe,der har været et hit i generationer!

Sænke slag skibe er et populært to-spiller strategispil, hvor hver spiller har en flåde af skibe, og målet er at finde og ødelægge modstanderens skibe først.

Hver spiller placerer sine skibe på et spillebræt med et gitter af rækker og kolonner, som normalt er markeret med bogstaver og tal, men som i dette Djeco spil er markeret med tegninger. Skibene kan placeres vandret eller lodret, og de må ikke overlappe hinanden eller gå ud over kanten af brættet.

Når skibene er placeret, tager spillerne skift til at skyde på hinandens skibe ved at vælge et felt på modstanderens bræt og annoncere dets koordinater. Hvis feltet indeholder et af modstanderens skibe, råber spilleren "Træffer!" og markerer feltet som ramt. Hvis feltet er tomt, markerer spilleren det som et "Misser".

Målet med spillet er at ødelægge alle modstanderens skibe. Når et skib er ramt på alle dens felter, er det blevet sunket, og spilleren, der ejer skibet, skal annoncere det til modstanderen.

"Sænke slag skibe" er en klassisk taktisk udfordring, der kræver strategisk tænkning og forsigtig placering af skibene. Det er et spil med lidt held, men primært baseret på spillernes evne til at tænke på forhånd og læse modstanderens strategi.

Dansk spillevejledning medfølger!

Det er bare at komme i gang med sjov og familiehygge!

Produkt information

Alder 5-6 år - 9-10 år
Spilletid10 minutter
Antal deltagere2 spillere
ReferenceDJ05270
MærkeDjeco