Kategorier

Producenter

Jellycat Bashful bamse - Sølv kanin - Lille

Sølv kanin - Lille bashful bamse - Jellycat

130,00 kr

Engelske Jellycat har gjort sig kendt for at lave skønne, sjove og klassiske bamser og kaniner i den mest bløde og luksuriøse kvalitet. Har du ikke før mærket en Jellycat bamse, vil du straks føle den særligt bløde kvalitet. 

Bashful serien består af de skønneste bamser og kaniner med et fantasifuldt twist, stadig i den klassiske og bløde kvalitet, som vi har lært at kende Jellycat for. 

Klassikeren over dem alle fra Jellycat's skønne bashful-serie er selvfølgelig intet ringere end de kære kaniner, som er blevet en fast bestanddel på de fleste børneværelser. Den er perfekt som barselsgave til de helt nyfødte, men vil også være et hit hos de lidt ældre drenge eller piger, der bare godt kan lide at samle på bamser. 

Denne kanin er lavet i en flot sølv/sølvgrå farve. Kaninbamsen er fantastisk blød, ørerne er gode at holde om, og halen er perfekt at nulre med. Med blot 18 cm vil den være et hit hos store såvel som små børn. Den kan nemt håndvaskes og hænges til tørre, hvilket mindsker allergigener.

Produkt information

Alder0 mdr. og opefter
MålHøjde 18 cm.
CE-mærkningBamsen er CE-mærket.
ReferenceBASS6BS
MærkeJellycat
9 varer på lager i webshop og butik