Elektronisk tog med togfører og togbane - First Friends (1-5 år) - Tolo

Elektronisk tog med togfører og togbane - First Friends (1-5 år)

699,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

6 anmeldelser

Beskrivelse

Introducerer det fantastiske elektroniske tog fra Tolo Toys' First Friends-serie! Dette imponerende sæt inkluderer et tog med en charmerende togfører og en togbane, der består af 10 skinner, der let kan sammensættes til en oval togbane.

Tag toget på en spændende rejse og udforsk det sjove univers af togbaner og eventyr. Den medfølgende togfører kan tages ud af toget og deltage i legen sammen med de andre figurer fra First Friends-serien. Med bevægelige arme og ben kan han skabe en verden af muligheder og sjov.

Det bedste ved dette elektroniske tog er, at det ikke kun er enkelt at betjene, men det kan også køre uafhængigt af toget. Tog og togvogn kan kobles fra hinanden, og dit barn kan nyde at lege med dem separat. Togskinnerne danner en stabil og holdbar togbane, der kan tages frem og pakkes væk efter behov.

Med det elektroniske tog kan dit barn opleve spændingen ved at kontrollere togets bevægelser. Tænd- og slukknappen giver enkel og sikker betjening, mens de flotte farver og de sjove elementer stimulerer barnets fantasi og kreativitet.

Dette sæt er ikke kun sjovt og underholdende, det er også en fantastisk gaveidé til fødselsdage og særlige lejligheder. Lad dit barn udforske togverdenen og skabe uforglemmelige eventyr med dette elektroniske tog fra First Friends-serien. Med Tolo Toys er legen altid spændende, lærerig og fyldt med fantastiske oplevelser.

Produkt information

Alder 1-2 år - 3-4 år
Mål 33 x 9.8 x 16.5 cm
Reference 89905 (TO89905)
Mærke Tolo Toys