De 5 sanser - Lærespil (4-6 år)

99,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Dyk ned i en spændende oplevelse med Djeco's "De 5 Sanser" lærespil, skabt specielt til børn i alderen 4-6 år! Dette spil er den perfekte indgang til at udforske og forstå vores fantastiske fem sanser på en sjov og interaktiv måde.

Når barnet drejer på hjulet, er det som om de åbner døren til en magisk verden af sanserne. Pilen peger på en sans, og nu er det tid til at finde et kort, der matcher denne sans. Men vent - de spændende objekter på kortene kan relateres til flere forskellige sanser! Dette udfordrer børnene til at tænke, føle og forstå verden omkring dem på en dybere måde. Og når de tror, de har fundet det rigtige kort, er det muligt at tjekke på bagsiden, om de har ramt plet.

Lad os snakke om, hvorfor læring om sanserne er så utroligt vigtigt. Vores sanser er portene til at forstå og navigere i verden. Gennem at lære om syn, hørelse, smag, lugt og berøring, udvikler børnene ikke kun deres grundlæggende kognitive evner, men også deres empati og forståelse for mangfoldigheden i oplevelser.

Dette lærespil er mere end blot sjov og spil - det er en bro til øget bevidsthed om vores omgivelser og en vigtig byggesten til at udvikle kreativitet, problemløsning og en nysgerrig tilgang til verden. Djeco har skabt et smukt og engagerende værktøj til at udforske, lære og fordybe sig i de vidunderlige oplevelser, som vores sanser bringer os. Giv dit barn muligheden for at udforske denne spændende rejse med "De 5 Sanser" - en skattekiste af læring og leg.

Produkt information

Alder 3-4 år - 5-6 år
Mål 22 x 22 x 4,5 cm
Antal brikker 34 brikker
Reference DJ08195
Mærke Djeco