Snegl - Whiteboard lær at tegne trin-for-trin (4-7 år)

99,95 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Oplev magien med Djeco's "Snegl - Whiteboard Lær at Tegne Trin-for-Trin" æske!

Hos Banditten, vores eventyrlige legetøjsbutik på Østerbrogade 138 i København, er vi begejstrede for at præsentere endnu en charmerende og lærerig kreativ æske fra Djeco. Vores sortiment af kreative æsker er skabt til børn i alle aldre, og denne særlige æske er skræddersyet til små kunstnere i alderen 4-7 år.

Med Djecos æske kan børn træde ind i en verden af kreativitet og læring ved at udforske 24 unikke trin-for-trin tegneeventyr. Hvert kort guider barnet i at skabe søde dyretegninger, herunder en majestætisk løve, en snurrende snegl, en hoppende frø og en legesyg hval. Gennem brug af tal og symbolske trin vises vejen til at skabe disse fascinerende motiver på den medfølgende whiteboard tavle. Og hvis der opstår fejl, er det intet problem – de kan nemt viskes væk, så tegningen kan blive præcis som ønsket.

Sættet inkluderer 24 spændende trin-for-trin illustrationer, en praktisk tegneplade og en særlig tusch til at skabe kunstværkerne. Tegningerne kan enkelt tørres væk, hvilket betyder, at den samme plade kan bruges igen og igen til nye tegneoplevelser. Denne fortryllende æske er også ideel til at tage med på rejser, om det er en flyvetur, en biltur eller en afslappende tid i sommerhuset. Og det bedste er, at æskens indhold er kompakt og let at have med i tasken – det fylder og vejer næsten ingenting!

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål20 cm x 20 cm
ReferenceDJ08319
MærkeDjeco