Prinsesse - Whiteboard lær at tegne trin-for-trin (4-7 år)

99,95 kr

4 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Djeco inviterer til endnu en forbløffende kreativ oplevelse med deres "Prinsesse - Whiteboard Lær at Tegne Trin-for-Trin" æske. Dette er endnu en perle i vores samling af lærerige og underholdende kreative æsker fra Djeco, som er nøje skræddersyet til børn i aldersgruppen 4-7 år.

I denne magiske æske åbner sig en verden af tegnekunst, hvor børn kan udforske trin-for-trin processen. En mangfoldighed af motiver står klar til at blive skabt, herunder en elegant prinsesse, en betagende rose i fuldt flor, et majestætisk slot, en yndefuld åkande, et hyggeligt hus og meget mere. Hvert kort i æsken guider børnene i opbygningen af disse fortryllende billeder ved hjælp af enkle symboler og tal, der trinvis former tegningerne. Den medfølgende whiteboard tavle giver mulighed for at afprøve og slette tegninger, så barnet kan eksperimentere frit.

Sættet byder på en alsidig samling af motiver, der sikrer, at hver tegneoplevelse er en unik rejse. Inkluderet er en praktisk tegneplade samt en særlig tusch, der giver frihed til at skabe og forfine tegningerne, som kan slettes og gentages igen og igen. Uanset om det er en flyrejse, en biltur eller bare en stille stund, er denne æske praktisk at have med – hvis man tager indholdet ud fylder det minimalt i tasken.

Djeco's "Prinsesse - Whiteboard Lær at Tegne Trin-for-Trin" æske åbner op for en verden af kreativ udfoldelse og sjov læring. Udforsk denne fortryllende æske og mange andre lærerige legetøjsprodukter fra Djeco, der fremkalder fantasien og skaber smil.

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål21 x21 cm.
ReferenceDJ08320
MærkeDjeco