24 stk. tuscher i træblok

199,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

7 anmeldelser

Beskrivelse

Opdag en ægte klassiker, som man finder i landets vuggestuer og børnehaver - vores 24 stk. flotte tuscher i blok fra Carioca. Disse fine Maxi touché tuscher er vandbaserede og har en god fast stift, så de ikke bøjer så let, og hvis barnet er uheldig med farve på tøjet, kan det let vaskes af igen. Tuscherne er designet med barnets sikkerhed og sjov i tankerne.

En smart funktion ved disse tuscher er, at proppen bliver siddende i blokken, når tuschen bruges. Dette gør det nemt for barnet at sætte proppen tilbage i blokken efter brug og holde styr på tuschen. På den måde tørrer de heller ikke ud, og børnene kan altid nyde deres farverige oplevelser.

Opdag denne klassiske blok med 24 flotte tuscher, der vil inspirere og glæde børn i alle aldre. Uanset om det er til kunstprojekter derhjemme, i skolen eller i børnehaven, er disse tuscher det perfekte valg.

Fine Maxi touché tuscher i blok er en rigtig god gaveidé, der vil styrke barnets kreativitet! Lad kreativiteten blomstre med vores fantastiske Carioca tuscher i blok. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

Bemærk! Det er muligt at købe tuscherne enkeltvis, så man altid kan have barnets yndlingsfarver klar. 

Produkt information

Alder 1-2 år
Mål26,5 x 10 x 16 cm.
Reference793655 - 793652
MærkeCarioca